Heb jij het winnende recept?

Eten door Redactie Ze.nl
LET OP: je kunt inmiddels geen recepten meer inzenden, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij een echte keukenprinses en vind je het heerlijk om mensen van jouw zelfbedachte recepten te laten genieten? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur je lekkerste recept in en maak kans op een waardebon van ?100,-.
 
Ready, steady, cook! Ze.nl organiseert samen met online supermarkt Smaak.nl een culinaire competitie, waarbij we op zoek zijn naar het lekkerste recept van Nederland. Ben jij altijd aan het experimenteren met bijzondere ingrediënten en zijn jouw gasten elke keer weer impressed, doe dan snel mee!


 
Wat moet je doen?
Verwarm de oven maar vast voor, pak de steelpannen erbij en trek je schort aan. Duik de keuken in en bedenk een tongstrelend gerecht. Of misschien heb je al een sterrecept dat elke keer weer de show steelt? Mail je allerlekkerste recept naar redactie@ze.nl en wie weet wordt deze wel geselecteerd.
 
Wat kun je winnen?
Ben jij één van de gelukkigen? Dan wordt jouw recept bestelbaar gemaakt op Smaak.nl en op Ze.nl geplaatst. Al een hele eer natuurlijk! Maar er is meer: de bedenkster van het meest bestelde recept wint ook nog eens een waardebon voor Smaak.nl van ?100,-! Het is dus belangrijk om je eigen recept flink te promoten.
 
Stuur je recept in vóór donderdagavond 18 augustus en wie weet smullen alle Ze?s binnenkort van jouw culinaire hoogstandje!