Nicolette van Dam gaat trouwen

Celebs door Redactie Ze.nl
Nicolette van Dam is verloofd! De actrice werd verrast door haar Bas met een superromantisch aanzoek op een privé-eiland, waar hij voor haar door de knieën ging. ?Ik zit helemaal in een roes?, vertelt de gelukkige blondine.
 
De 26-jarige actrice dacht samen met haar geliefde op vakantie te gaan naar de Dominicaanse Republiek. Tot haar grote verbazing ging het bootje nog even door naar ?een sprookje in de oceaan?, zoals Nicolette het omschrijft. Bas nam haar namelijk mee naar het privé-eiland van een vriend. ?Ik weet niet wat ik meemaak. Het is zo fantastisch hier?, voegt ze eraan toe. 
 
De twee zijn een stel sinds 2007 en na vier jaar heeft Bas alles uit de kast gehaald: een volledig gedekte tafel en brandende fakkels aan de branding. ?Daar ging hij dan echt op zijn knieën. Ik heb natuurlijk ?ja? gezegd. Nou ja, ik riep eigenlijk eerst van verbazing: ?nee, hè!?  Maar dat heb ik toen natuurlijk meteen omgezet in ?ja?. We moesten allebei huilen van geluk.?
 
Een erg gelukkige periode voor het aankomend bruidspaar, want Nicolette maakte twee weken geleden bekend dat zij zwanger is van hun eerste kindje. Bas en zijn verloofde willen pas na de geboorte van hun liefdesbaby trouwen. ?Ik ga voorlopig heerlijk genieten van zwanger èn verloofd zijn.?