WIN: Jaar lang skiën of boarden bij De Uithof

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Langzaamaan gaan we weer richting de winter. Ondanks dat we ervan balen dat de zomer ten einde komt, heeft de winter ook voordelen, zoals wintersport! Ze.nl verloot vier jaarabonnementen zodat jij fit de piste op kan.

Aan de slag
Misschien heb jij je voorgenomen om dit jaar te leren snowboarden of skiën of misschien kun je het al wel heel goed en wil je je skills verbeteren. Wat je reden ook is, bij De Uithof kun je direct aan de slag op de sneeuwbaan!

Echte sneeuw
De sneeuwbaan van De Uithof is gevuld met echte sneeuw, waardoor je zeker weet dat je goed voorbereid op wintersport kunt gaan.

Voor beginners en experts
Op de sneeuwbaan van De Uithof tref je vier liften, waardoor er altijd een hoogte is waar je met jouw niveau terecht kan. Er zijn twee bandliften voor de beginners en twee sleepliften voor de gevorderden.

Locatie
De Uithof ligt in Den Haag, op een steenworp afstand van het strand van Kijkduin. Het is via de snelweg (A4) goed bereikbaar, ook als je niet direct in Den Haag woont. De sneeuwbaan is van dinsdag t/m zondag geopend tot 22:00.

Ze.nl mag aan haar lezeressen vier jaarabonnementen verloten inclusief materiaal (snowboard + schoenen / ski?s + schoenen). Je hoeft dus niet zelf ski?s of een snowboard te bezitten. Met het jaarabonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de sneeuwbaan.

Om kans te maken op een jaarabonnement moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 29 september 2011.