Justin Bieber is de allerrijkste tiener

Celebs door Redactie Ze.nl
Geldnood? Daar heeft de Hollywood-tiener Justin Bieber geen last van. Hij is namelijk de allerrijkste tiener van dit moment. Dit jaar werd er zo?n 53 miljoen dollar op zijn bankrekening bijgeschreven. Hè, wat vervelend!

De populaire zanger postte in 2007 ? Justin was toen dertien! ? zelfgemaakte filmpjes op YouTube. Al gauw werd hij ontdekt en tegenwoordig is deze kleine man dé popsensatie en stoot hij sterren als Usher en Eminem van de troon. Met zijn knappe koppie weet hij dan ook menig meisjeshart sneller te doen kloppen. Het My World-album ging dan ook als warme broodjes over de toonbank. Momenteel heeft hij wereldwijd zo?n zes miljoen exemplaren verkocht.

Naast zingen, verdient de zanger ook nog wat 'extra's' met andere ondernemingen. Zo haalde hij heel wat centen binnen met zijn eigen film die vorig jaar uit kwam, Never Say Never. Ook zijn nagellak- en parfumlijn zorgde voor heel wat dollars. En alsof de tiener nog niet genoeg geld heeft, speelde hij in een commercial van huidverzorgingsmerk ProActiv. Ka-ching!



Behalve Justin, zijn er nog meer tieneridolen die zwemmen in het geld. Ze.nl zet ze voor je op een rij.

  • Miley Cyrus doet lekker mee en verdiende dit jaar zo?n 48 miljoen dollar. Niet verkeerd voor een achttienjarige!
  • Nick Jonas gaat wat treeën naar beneden, maar mocht ook niet klagen met zijn 12,5 miljoen dollar.
  • Twilight-hottie Taylor Lautner verdiende dit jaar 8,5 miljoen dollar voor zijn rol in de populaire film.
  • Al verdiende Selena Gomez slechts één tiende deel van vriendlief Justin Bieber, met haar 5,5 miljoen dollar weet ze vast haar garderobe goed te vullen.
  • Actrice Dakota Fanning mag op haar zeventiende ook niet klagen. Dit jaar verdiende ze vier miljoen dollar voor haar rol in The Twilight Saga: Breaking Dawn.
  • De jongste uit de lijst is zangeresje Willow Smith, die op haar tiende jaar al vier miljoen dollar op haar bank mocht bijschrijven.