WIN: Album én concertkaarten Jenny Lane

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Met een dijk van een stem blaast Jenny Lane iedereen omver. Niet gek dus dat Joss Stone haar vroeg voor in haar voorprogramma. Inmiddels is haar tweede album uit en jij kunt ?m samen met twee concertkaarten winnen!

Sinds het interview dat Ze.nl met Jenny Lane had, is er veel gebeurd met de zangers. De release van haar debuutalbum Monsters in 2009 werd met groot enthousiasme ontvangen. Ook haar tour ?Monsters on tour? die daarna volgde was een groot succes. ?Een werkelijk verbluffende liveshow?, noemde Nu.nl het.

Bij toeval zag zangeres Joss Stone enkele YouTube-filmpjes van onze Nederlandse Jenny. Ze was gelijk onder de indruk en nodigde haar uit als support act voor haar optredens in Nederland en Frankrijk.

Begin 2011 besloot Jenny al haar ervaringen van de afgelopen jaren te verwerken in haar nieuwe cd Life is Like a Chox of Bogglets: een avontuurlijk, dynamisch en vooral persoonlijk album.

En daar zijn we Jenny heel erg dankbaar voor, want het is een heerlijke cd ? ik heb ?m inmiddels zo?n veertig keer afgedraaid. Ze heeft een prachtige stem; of ze nou een up-tempo nummer zingt of een wat langzamer lied: het klinkt allemaal even goed! Mijn favoriet is Special Delivery, al is Like it?s the Last Time ook erg leuk. Oh, en For Love is ook mooi! Je hoort het al: het album Life is Like a Chox of Bogglets moet je in je bezit hebben.
 

fout in embed: media provider niet ondersteund


Ze.nl mag een aantal keer het nieuwe album van Jenny Lane én twee kaarten voor haar concert weggeven. Je mag zelf bepalen naar welke show je gaat. Om kans te maken op dit pakket moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden.

Speeldata Jenny Lane:

  • 1 okt Rotown - Rotterdam
  • 6 okt De Kelder - Amersfoort
  • 20 okt SuperMarkt - Den Haag
  • 21 okt 013 - Tilburg
  • 22 okt Patronaat - Haarlem
  • 27 okt Simplon - Groningen
  • 28 okt Luxor Live - Arnhem
  • 04 nov Nieuwe Nor - Heerlen
  • 05 nov Tivoli - Utrecht

De prijsvraag loopt tot en met 3 oktober. Ben je nieuwsgierig naar het album en heb je geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel ?m dan hier online bij Bol.com!