Piemelfris het bed in

Lifestyle door Janneke
Op een romantische avond lig jij met je lover in bed. Om hem eens flink te verwennen zak je steeds verder down under, maar plots komt daar een zeer onaangename lucht vandaan. De oplossing: piemel-deo!

Onaangename luchtjes kunnen een behoorlijke spelbreker zijn in de slaapkamer, want zeg nou zelf: wie zuigt er wel graag aan een stinkende stok? Om extra hygiënisch het bed in te duiken, kan de man vanaf nu na een douchebeurt zijn ?boeltje? lekker insprayen!

Plakzak, zwetende en stinkende piemels: bedenker Tibor Korozsi zag een gat in de markt. En gisteren was het zover: de eerste verzorgende piemel-deo ter wereld, genaamd Freshim, werd in Amsterdam gepresenteerd. In aanwezigheid van Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk werd de eerste lading flacons in de schappen opgenomen. "Geur is een belangrijk onderdeel van onze uiterlijke verzorging. Water en zeep helpen niet op die locatie, dus dit goedje is daar de oplossing voor", aldus Jan.

Volgens bedenker Tibor Korozsj is de piemelreiniger ideaal! "Ik heb mannen gesproken die enthousiast waren en het zeker wilden gebruiken. Een kennis van mij zit in het leger en stond op het punt een week lang op kamp te gaan. Die jongens kunnen niet eens douchen, dus hij vond het wel prettig om zo?n flesje mee te nemen."

Bovendien geeft de bedenker aan dat het product een belangrijke toevoeging kan zijn. "Na de seks kan extra vocht- en talgafscheiding worden veroorzaakt. En dat is natuurlijk niet lekker. Actieve bestanddelen zuiveren en zorgen voor optimale hygiëne en door onder andere Pro-Vitamine B5 en Aloë Vera wordt de huid verrijkt."

Wat denken jullie, zal dit aanslaan bij de Hollandse man?