David en Victoria Beckam trouwen voor de derde keer

Celebs door Redactie Ze.nl

Als je bakken met geld hebt, weet je soms van gekkigheid niet wat je ermee moet doen. Opnieuw trouwen dan maar? David en Victoria Beckham besluiten voor de derde keer elkaar eeuwige trouw te beloven.

We weten allemaal dat het huwelijk van de Beckhams niet altijd over rozen gaat. Zo zou David zijn ex-Spicegirl meerdere malen hebben bedrogen, door met andere vrouwen het bed in te duiken. Maar ondanks alle dieptepunten, zijn de twee nog altijd bij elkaar.

David en Victoria trouwden voor het eerst in 1999 en deden deze mooie dag nog eens dunnetjes over in 2008. En ook de derde keer zal groots worden aangepakt - we hadden natuurlijk ook niet anders verwacht van de diva en divo. "Voor Victoria is haar gezin met de komst van baby Harper nu pas echt compleet en daarom vindt ze het een goed idee om nogmaals met David in het huwelijksbootje te stappen", zo vertelt een bron.

Het feest wordt gehouden in hun villa in Hertfordshire, die ook wel bekend staat als Beckhingham Palace. Hollywood-vriendjes Tom Cruise en Katie Holmes mogen natuurlijk niet ontbreken en zullen dus zeer waarschijnlijk binnenkort een uitnodiging ontvangen.

Naast de Beckhams zijn er meerdere celeb-koppels die nogmaals het jawoord tegen elkaar willen zeggen. Heidi Klum en haar man Seal spannen de kroon, door afgelopen mei voor de zesde (!) keer in het huwelijksbootje te stappen.

Samen met hun vier kinderen en nog honderd andere vrienden, vierden ze hun jubileum in een club in Palm Beach Florida. "Het is onze dag, een heerlijke familiedag. Het gaat om het terugdenken aan het moment waarop wij onze liefde aan elkaar gaven. Het is iets wat we heel graag doen en waar onze kinderen gewend aan zijn geraakt. Zoiets als: 'onze ouders houden van elkaar en trouwen elk jaar!'", alsdus Heidi.


Maar ook in ons kikkerlandje zijn er koppels niet vies van een tweede keer trouwen. Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate Verbaan hebben sinds 'hun dag' afgelopen zomer het trouwvirus helemaal te pakken. "Nogmaals trouwen: ja, waarom niet? Onze trouwdag was zo leuk! Alle vrienden en familieleden waren er, iedereen had zich mooi aangekleed. Het was gewoon heel bijzonder om dat met z?n allen te vieren. Renate en ik hebben dus besloten om dit vaker te doen. Sowieso nog een keer in Vegas en later gewoon nog een keer."

Wat vind jij van dit verschijnsel: onzin of toch wel romantisch?