Schot in de roos

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Nancy komt er achter dat haar o zo trouwe man Jonathan helemaal niet zo trouw is en haar bedriegt met een andere vrouw. Deze vrouw word door háár man verwend met sieraden tijdens de feestdagen en wat krijgt zij?!
Juist die glimmend rode grasmaaimachine!!
Om een beetje tot rust te komen gaat ze voor een paar weekjes weg uit Schotland naar haar beste vriendin Carmen, in Londen.

Carmen heeft ook een hoop te stellen. Zij is namelijk de weduwe van een rockster en heeft na drie jaar nog niet verwerkt. Dan is daar nog haar rockster zwager die ook voor de nodige verwikkelingen zorgt. En natuurlijk de mensen in haar chique buurtje die Carmen liever kwijt als rijk zijn, behalve dan haar nieuwe, aardige maar vrouwenverslindende buurman Connor...

Alle verwikkelingen in het boek kunnen zo ook een leuke verhaallijn zijn voor een soapserie. Vele liefdesverwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen, vlijmscherpe engelse humor en bij de laaste bladzijde is het gewoon jammer dat het boek uit is. Geen cliffhanger maar gewoon echt het einde. Want je bent toch stiekem wel een beetje nieuwsgierig naar hoe de leventjes van de hoofdpersonen gaan lopen.

368 bladzijdes pure soap die je even makkelijk verslindt als een doos heerlijke praliné bonbons.

Jill Mansell
Schot in de roos
ISBN 9024556996
Uitgeverij Sijthoff