Tros Vermist: Het verhaal van Katinka

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Maurizio wist niet veel over zijn halfzus. Alleen de naam van haar moeder en dat deze in Noordwijkerhout woonde en dat Katinka tussen 1960 en 1963 geboren moest zijn. Nu woon ik in de buurt van Noordwijkerhout, dus daar begon mijn speurtocht in telefoonboeken en met het navragen bij vrienden en kennissen. Helaas kwam ik niet veel verder, dus nam ik kontakt op met Jaap Jongbloed of zijn team van Vermist wellicht op zoek kon gaan. En zo geschiedde.

Inmiddels had ik ook een oproep op mijn weblog gedaan. Hierop reageerde eind februari Katinka, die inmiddels ook gevonden was door Tros Vermist. De oproep moest dus snel weer offline gehaald worden, want stel je voor dat Maurizio haar reactie op mijn weblog zou lezen! Dan was heel de verrassing weg! Het was reuze moeilijk om voor Maurizio verborgen te houden dat zijn halfzus gevonden was. Ik wilde het wel van de daken schreeuwen! Ik had met beiden kontakt. Voor Katinka stond inmiddels heel haar leven op z'n kop, want ze had nooit geweten dat ze nog halfbroers had en haar vader nog leefde. Maurizio aan de andere kant wist nog niet dat Katinka gevonden was. Totdat Tros Vermist met Katinka naar Italie toog...

In de uitzending van 24 november kun je zien hoe het afliep met Katinka en haar Italiaanse familie. In de komende dagen lees je op Vrouw.nl het exclusieve dagboek van Katinka over de reis naar Italië en de ontroerende ontmoeting met haar vader en halfbroers.