'Vrouwen gaan het liefst vreemd met Rafael van der Vaart'

Intiem door Redactie Ze.nl

De vrouwelijke leden van VictoriaMilan.nl, de datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire naast hun relatie, hebben Rafael van der Vaart aangewezen als dé Nederlands Elftal-speler met wie ze het liefst vreemd zouden gaan.

De mannelijke leden werd gevraagd met welke spelersvrouw ze het liefst een avontuurtje wilden beginnen. Op deze vraag scoorde verrassenderwijs Charlotte-Sophie, de vrouw van Johnny Heitinga, het hoogst.

 
Tweede bij de spelers werd debutant Jetro Willems. Luciano Narsingh en Robin van Persie staan op een gedeelde derde plaats in de verkiezing. Bij de spelersvrouwen waren Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau de runners up.
 

Megasterren
"Voetballers zijn vandaag de dag ware beroemdheden", zegt Bob Stumpel, de 
woordvoerder van VictoriaMilan in Nederland. "Het zijn echte trendsetters. Ze schitteren in reclamecampagnes voor mode en allerlei andere lifestyleproducten. Ze kunnen zich tegenwoordig qua faam moeiteloos meten met popzangers en filmacteurs. Dat maakt ze tot megasterren. En daardoor zijn ze natuurlijk ook zeer in trek bij de dames." Mede dankzij de eigen carrières van Sylvie en Yolanthe zijn ook de echtgenotes en vriendinnen van de Nederlands elftal-spelers de laatste jaren steeds meer in the picture gekomen. "Het zijn dan ook allemaal prachtvrouwen", verklaart Stumpel. "En ook zij groeien nu uit tot heuse stijliconen."

Overspelteam
Het EK voetbal was ook onderwerp van een Pan-Europese poll uitgevoerd door Victoria Milan. Leden werd gevraagd om 'het ideale Europese Overspelteam' samen te stellen. Van het Nederlands team bereikte Rafael van der Vaart de eindselectie:
 

Wat vind jij van de uitslag van dit onderzoek?