Heet Hapje: Johnny de Mol

Celebs door Karin
In de rubriek Heet Hapje behandelen we geen recepten met rode pepers, maar wel mannen waar je het warm van krijgt! Of beter gezegd, we beoordelen ze. En dan is de keuze aan jou: hoe heet vind jij Johnny de Mol?

Eén van de ergste vrouwenverslinders van Nederland: Johnny de Mol. Noem een bekende vrouw en hij heeft er iets mee gedaan: Bridget Maasland, Chantal Janzen, en de vrouw waar hij het nu mee doet: K3?s Josje. Veel dames vallen voor zijn welbekende charmes en zijn ondeugende blik. Maar naast zijn exenlijstje is Johnny ook nog bekend om zijn indrukwekkende CV. Als zoon van John de Mol en Willeke Alberti was het natuurlijk wachten tot Johnny ook met zijn hoofd op tv zou verschijnen. We kennen hem dan ook als Syvester Koetsier in Goede Tijden, Slechte Tijden (althans: weet je het nog?!) en ook heeft hij jarenlang op TMF zijn eigen programma 100% Johnny gepresenteerd. Maar ook diverse films, series en eigen programma's staan op zijn CV. Op dit moment is hij te zien in zijn nieuwe programma Alles is Liefde samen met Leontine Borsato.

Naam: Johnny de Mol
Geboortedatum: 12 januari 1979
Beroep: Acteur, presentator, dj, ondernemer en programmamaker
Waar kennen we hem van: GTST, Down with Johnny, All Stars, Waar is De Mol? en nog veel meer.
Burgerlijke staat: Bezet (maar dat is meestal van tijdelijke aard).
Exen: Euh? heb je even? Onder anderen Bridget Maasland, Chantal Janzen en Kim Kennedie.
Huidige vriendin: Josje Huisman van K3.
Heet weetje: Johnny is afgelopen juni door tijdschrift Jackie uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel. Volgende de redactie van Jackie heeft hij namelijk alles. 'Hij is stoer, een man van de wereld, ondeugend en een jochie en een kerel tegelijk.'











 
Op de redactie zijn de meningen verdeeld over Johnny, dus we komen uit op een gemiddelde van drie vlammetjes: lauw, maar lekker.

Wat vind jij van hem? Heet hapje of toch een koude kikker? Doet hij je wat? Hoeveel vlammetjes geef jij 'm? Kortom: is-ie hot or not?!

Lees en bekijk ook de vorige edities van Heet Hapje!