WIN: Boek Negentig dagen Geneviève

Winacties door Redactie Ze.nl
Heb jij ook gesmuld van de boeken uit de Vijftig tinten-reeks? Dan zul je ongetwijfeld ook smullen van het nieuwe boek Negentig dagen Geneviève. Deze is namelijk ?stouter dan Vijftig tinten grijs?! Ze.nl mag 10 exemplaren weggeven.

Het verhaal

Een negentig dagen durend sekscontract was niet wat Geneviève Loften in gedachten had toen de arrogante en zeer aantrekkelijke James Sinclair haar kantoor binnenliep. Maar Geneviève is een carrièrevrouw en ze houdt van uitdagende onderhandelingen. Bovendien biedt James haar een interessante deal aan, eentje die ze niet mis wil lopen. En een avontuur met hem wil ze misschien ook niet mis lopen. Ze besluit zijn gevaarlijke spel mee te spelen; ze kan altijd stoppen als zijn eisen te ver gaan.
 
Wat Geneviève niet voorziet is dat zij de hoofdrol zal spelen in een serie steeds stouter en exotischer wordende fantasieën. Ze belandt in een werkelijkheid vol seksuele avonturen en Geneviève leert genieten van de zeer decadente en een beetje duistere wereld van James Sinclair.

Over de auteur
Lucinda Carrington is de bestsellerauteur van vier zeer gerenommeerde populaire erotische romans. Negentig dagen Genevieve is haar even spraakmakende als meeslepende erotica klassieker. Ze woont in Essex in het Verenigd Koninkrijk.

Negentig Dagen Geneviève werd in 1996 voor het eerst in Nederland verkocht. Vanwege het taboe rondom erotische literatuur was het toentertijd alleen verkrijgbaar via een postordercatalogus. Nu is de bestseller éindelijk in de boekhandel verkrijgbaar. We like!

Winnen
Zin om je weer helemaal in deze erotische roman onder te dompelen? Dat kan! Ze.nl geeft 10 exemplaren van Negentig dagen Geneviève weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 15 november 2012.

Geen zin om te wachten tot je gewonnen hebt? Bestel het boek dan alvast op bol.com! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl.