80% van de vrouwen beveelt SYOSS haarkleuring aan

Haar door Redactie Ze.nl

Onlangs mochten een aantal leZeressen van Ze.nl gratis SYOSS haarkleuring uitproberen. Nadat de kleuring opgestuurd en gebruikt was door de dames, vulden zij een enquête in over hun bevindingen. En wat kwam hieruit..?

Wij delen graag de resultaten met jullie zodat ook alle leZeressen die niet getest hebben op de hoogte zijn van de kwaliteit van SYOSS haarkleuringen. Uit meer dan 200 reacties, heeft SYOSS 75 winnaressen uitgekozen. Alle leZeressen die in het testpanel zaten, kregen de kleuring naar keuze thuis opgestuurd. (Een leuk weetje: de populairste kleur was Warm Kastanjebruin (5-28) van SYOSS Classic.) Vervolgens brachten de dames de kleur aan op hun haar en kregen ze twee weken later een enquête in hun mailbox, die ze mochten invullen. Want hoe tevreden waren ze nou eigenlijk met de kleuring..?

Testresultaten
Maar liefst 80% van de vrouwen zou SYOSS haarkleuring aanbevelen aan vriendinnen en familie! En dus ook aan jullie. Bijna driekwart is dan ook overtuigd van SYOSS. De SYOSS haarkleuring is gemiddeld beoordeeld met een 7.8!


Daarnaast werd gevraagd welke kenmerken zij belangrijk vinden in een haarkleuring met daarbij natuurlijk de vraag of ze dit ook terugvonden in de haarkleuring die ze getest hadden. De belangrijkste kenmerken van een haarkleuring vinden vrouwen:

  • gemakkelijk aan te brengen
  • snel
  • professioneel kleurresultaat

De dames die SYOSS getest hebben geven het volgende aan:

  • 32 van de 35 testers is het eens/helemaal eens met het feit dat het gemakkelijk aan te brengen is ? dit komt neer op 91%.
  • Daarnaast is het merendeel van de testers overtuigd van het professionele kleurresultaat.

Wil jij ook een mooie nieuwe haarkleur voor de komende feestdagen? Ga dan even naar de website van SYOSS om jouw haarkleur te bepalen! Kies deze winter bijvoorbeeld voor een van de warme bruintinten van SYOSS.  SYOSS Classic is verkrijgbaar in 18 verschillende nuances, dus voor ieder wat wils. Op de website van SYOSS vind je ook handige how-to video's, deze maken het thuis kleuren nog eenvoudiger.

Heb jij de haarkleuringen van SYOSS weleens geprobeerd? Hoe beviel jou dit?