Editor?s Choice: Hunkemöller

(Web)shops door Redactie Ze.nl
In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor's Choice speuren de dames het volledige assortiment van Hunkemöller na, op zoek naar de meest interessante items. Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Debbie Zwiers, hoofdredactrice Beautyscene.nl

Keuze: Marlies Dekkers for Hunkemöller voorgevormde bh
"Sexy setje aan, maskertje op, zweepje erbij... Klaar om "Fifty Shades of Grey" na te spelen thuis. In deze Marlies Dekkers for Hunkemöller-bh ben je er passend voor gekleed, maar ook onder een chique kerstoutfit past deze beauty prima. Ik laat het zweepje daarom ook gewoon liggen, who needs it anyway?"

Danique Hoofwijk, hoofdredatrice Girlscene.nl

Keuze: Pretty in pink
 'It's sooooo fluffy, I'm gonna die! Dat is wat ik dacht toen ik deze badjas zag. Heerlijk zacht, warm en natuurlijk Girlscene-roze, de perfecte combinatie om deze koude najaarsdagen te overleven. Ik zie het al helemaal voor me: op de bank met kop warme chocomel, Gossip Girl, huispak, sloffen en deze heerlijke badjas!'

Esmée van Rijn, hoofdredactrice Fashionscene.nl

Mijn keuze: Roze sportbeha
"Wie zegt dat je er tijdens het sporten suf uit moet zien? Ik sport drie of vier keer in de week en ik mix en match er op los. Een goede sportbeha is onmisbaar voor iedere vrouw en deze leuke roze mag ook wel onder een topje uitpiepen! Als je er leuk uitziet, is sporten ook veel leuker."

Claartje Schröder, hoofdredactrice Vrouwen.nl

Keuze: Jarretel 
"Mijn vriend is niet zo dol op de familiediners die bij Kerst horen, dus ik maak het graag een beetje spannend voor hem. Onder mijn feestjurkje trek ik stiekem deze jarretels aan, die ik op weg naar het kerstdiner in de auto heel subtiel vast show. Heeft hij het hele diner lang iets om naar uit te kijken... Oeh la la!'

Karin Broeren, hoofdredactrice Ze.nl

Mijn keuze: Fijne roze badjas
?Een musthave deze winter is natuurlijk een heerlijke badjas! Dit knalroze exemplaar is sowieso mijn favoriet: lekker dik en zacht, uitgevoerd met een capuchon, zakken en leuke details met nepbont. Hij ziet er gewoon heerlijk uit en is volgens mij perfect voor een avondje op de bank, als je net gedoucht hebt, met een warme kop thee? Laat die winter maar komen!?

In de webshop van Hunkemöller kun je uitgebreid shoppen voor de leukste lingeriesetjes, maar natuurlijk vind je er ook lekkere loungemode, fijne basics en zelfs ook beautyproducten (wisten jullie dat?). Verzenden is momenteel gratis bij een besteding vanaf EUR 30,00 en betalen kun je veilig met iDeal, Paypal of creditcard

Past een item toch niet goed? Dan kun je het binnen 14 dagen retourneren, het pakket kan dan zelfs gratis thuis bij je worden opgehaald, wat handig! Kortom, alle reden om snel eens bij Hunkemöller te gaan snuffelen.

Heb jij al iets leuks gezien in de Hunkemöller webshop?