Vrouwen kijken op tegen de feestdagen vanwege extra kilo's

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Vrouwen kijken niet op tegen de feestdagen omdat ze cadeautjes moeten kopen, kerstdiners moeten voorbereiden of omdat het zo koud is. Waar ze het meest tegenop zien zijn de extra kilo?s die eraan vliegen tijdens deze dagen!

Uit Brits onderzoek blijkt dat 67% van de vrouwen bang is om teveel aan te komen tijdens de feestdagen, zo meldt Daily Mail. Want we weten allemaal dat tijdens de kerstborrels en oudejaarsrecepties veel hapjes en drankjes geserveerd worden met soms zelfs meergangendiners.

 

Tijdens de feestdagen zelf denken we totaal niet meer aan ons dieet en genieten we van al  het eten en drinken. Maar daarna komt de ellende: we voelen ons dan enorm schuldig over ons vreetfestijn. We weten precies waar het vet gaat zitten: 67% haat haar buik na de feestdagen, 47% ziet ook haar heupen groeien en 42% krijgt dikkere billen.

Dat blijkt uit cijfers van Lovelite, een centrum waar niet-chirurgische behandelingen worden aangeboden om vetrolletjes weg te werken. De aanvraag voor dat soort behandelingen is met 200% gestegen. "Vrouwen komen zelfs voor de feestdagen om die gebieden te laten behandelen waar ze denken dat ze zeker zullen aankomen." 

Ben jij ook zo bang om aan te komen tijdens de feestdagen?