WIN: hannah Body Travel Kit

Lichaam door Redactie Ze.nl
In de winter blijft er door het barre weer van onze huid niets minder over dan een kurkdroog schraal vachtje. Daarom moeten we juist in de winter extra goed voor onze huid zorgen. Dat kan óók op reis perfect met de hannah Body Travel Kit!

Omdat onze huid in de winter steeds bedekt wordt met kleding, haast geen zonlicht krijgt en allemaal verschillende weersomstandigheden moet doorstaan, heeft het extra verzorging nodig. Dit betekent beschermen en hydatreren, zodat ons velletje mooi soepel blijft!



De hannah Body Travel Kit bevat de ideale producten voor je huid. Het bestaat uit drie producten in handige 100 ml flacons. Erg handig dus om mee te nemen op wintersport, op zonvakantie (ook dan moet je je huid goed hydrateren!) of om mee te nemen als je uit logeren gaat. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd zodat je een stralende huid krijgt!

Wat zit er in?

  • Shower Treatment

Een verzorgende, kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie. Deze rijke formule herstelt de lipidenlaag van de huid en is uitermate geschikt voor een droge huid. De frisse geur maakt het helemaal af!

  • Body Oil

Dit is een intensief voedende olie op Macadamia-basis, gecombineerd met arganolie. Deze olie heeft een geweldig ontspannend effect. Niet alleen verhelpt deze olie een droge huid, maar het biedt ook preventieve bescherming tegen huidveroudering.

  • Body Cream

De romige samenstelling van de Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van Macadamia-olie. Deze crème is rijk aan antioxidanten en bevat kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar.

Voor meer info over de producten van hannah, neem 'm kijkje op hun website!

Winnen
Kan jouw huidje wel een oppepper gebruiken tijdens de gure winter? Ze.nl mag 5 hannah Body Travel Kits t.w.v. ? 49,75 per stuk weggeven! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 14 februari 2013.