Het dagboek van Ze: Brrrr...!

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek van Ze.

Het weer belooft beter te worden, maar de winter laat nog steeds haar sporen na. Schuifelend moeten we de besneeuwde voetpaden over en op de weg is het nog steeds spekglad. Maar de koude weersomstandigheden zorgen ook voor heerlijke Winter Wonderland-taferelen.

Laura was in alle vroegte op weg naar ons mooie pand aan de Amsterdamse grachten. En dat leverde een prachtig winters kiekje op!


De erotische boeken schieten als paddenstoelen uit de grond sinds Fifty Shades of Grey. Dit eerste deel van een erotische trilogie, genaamd Geheim Verlangen van auteur Maya Banks, kregen we afgelopen week opgestuurd. Wij zijn benieuwd...!


Ook Marleen genoot van het winterweer en trok samen met haar vriend de schaatsen aan. Wel lekker binnen op de ijsbaan, want het natuurijs was nog niet betrouwbaar. 


Van NIVEA hebben we dit heerlijke pakketje met de Zijdezacht-lijn gehad! Het bestaat uit producten als luchtige body crème (nieuw!), body milk en body lotion voor de normale en droge huid.


Smeren maar!


Pearl Jozefzoon van The Voice of Holland 1 komt in februari met haar eerste album: The time is now. Wij hebben alvast van een voorproefje mogen genieten en er staan een paar pareltjes op!




En het was sushitijd op de redactie! Voor Just Eat schreven we een review én we mogen gratis eten weggeven. Het was super yummy, ook al moesten we even wachten op ons maaltje. Het was het meer dan waard! (Oh, en Karin had soms wat moeite met eten.)




Laura en Marleen waren te gast bij de lancering van een nieuw product van Filorga: de Sleep Recover Crème. De crème smeert heerlijk, ruikt ook nog eens superlekker en het flesje ziet er strak uit. De Sleep Recover belooft na een paar weken van gebruik dat het je wallen wegvaagt en je huid er stralender uitziet. Marleen heeft het al getest en is lyrisch!


En de maagjes werden tijdens de presentatie rijkelijk gevuld met een zeer smakelijke high tea. Deze hapklare broodjes waren heerlijk! ( En ook de macarons, mini-quiches en de merengue taart. Oops!)


Marleen kreeg haar zus op bezoek in Amsterdam. Ze trokken de stad in en kwamen een schattig, klein thee en koffie winkeltje tegen vlakbij de dam: Geels & Co. Deze groene Buddha thee ruikt mierzoet. En smaakt ook zo!




Tot slot kregen we een pakketje toegestuurd van Procter & Gamble Beauty vol  met de nieuwste make-up en beautyproducten van Max Factor, Pantene en Wella. Naast de leuke make-up zat er een boek bij met alle lente- en zomertrends van 2013. Wij gaan deze looks zeker uitproberen!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.