Het dagboek van Ze: Nieuwe outfits

Werk & studie door Redactie Ze.nl
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Helaas pindakaas, van die winter lijken we maar niet af te komen. Het ene moment genieten van we een zwak, beginnend lentezonnetje en de volgende ochtend staan we tot onze nek in de bruine sneeuwdrap. Om de goede moed erin te houden probeerden we afgelopen twee weken op allerlei manieren het zonnetje naar binnen te halen.
 
En door de kou worden we niet alleen een beetje treurig, ook onze weerstand krijgt een optater. Karin bleef twee daagjes ziek thuis en Marleen heeft een nieuwe verslaving: smoothies. Zo ga je die hardnekkige griep te lijf!

We kregen dit vrolijke make-uppakketje van Essence opgestuurd! Marleen kon de zomer al ruiken met de nieuwe nagellak van het merk: felroze. Daar krijg je de zon van in je bol! Karin smeerde de glittervariant op haar nagels, sparkly!
 
Karin had zin om nog verder te sparkelen en heeft deze cute ballerina's gekocht. Haar voetjes trappelen dan ook om ze aan te trekken als het weer ein-de-lijk warmer wordt!
 
Toen was het ineens lente! Karin was te gast op de persdag van HEMA. Felle kleurtjes, nieuwe spulletjes en vrolijke make-up. Daarmee ben je helemaal spring proof!
 


Ook Madelon ging op pad. Ze was aanwezig bij het persevent van AHAVA. De beautyproducten van het merk beschermen tegen beginnende rimpels en oneffenheden. De collectie bevat een peeling, bodylotion, dagcrème en make-up. Worden wij blij van!
 
In de pauzes snellen we vaak even naar Albert Heijn om een lekkere lunch te scoren. En bij de supermarktketen krijg je sinds kort schattige keukenmini?s bij elke 15,- aan boodschappen. We like! Kun je je achternichtje of je buurjongetje nog eens blij mee maken. 
 
Een platte, kroezige en vooral statische haardos. Dat is wat er gebeurt met je perfect gekapte kapsel door de ijzige kou. En dan kun je nog zoveel haarlak sprayen. Maar Wella belooft de oplossing. Met de nieuwe Pro Series by Wella Volume (geïnspireerd op de stad New York) gaat je haar weer sexy bouncen! Marleen probeerde het uit en vond de shampoo heerlijk zomers ruiken!
 
Laura heeft ons nu al een week verlaten, maar probeerde het leed te verzachten met een lief cadeautje? Een setje dvd?s! Superleuk! Allemaal heerlijke romcoms waar wij dit weekend eens lekker voor gaan zitten.
 
Nog meer zomer op de redactie. Karin shopte deze vrolijke roze trui bij Vero Moda en de sjaal bij Pieces om de eerste zonnestralen al binnen te halen. 
 




Op de redactie werden we blij verrast met een pakketje van Cosinta. En ons make-up hart ging sneller kloppen bij het zien van de nieuwe John van G producten. Lief en klein zoals ze zijn, een groots effect hebben ze zeker! John van G heeft voor elk wat wils. Van lekker heftig tot zacht en fijntjes. En van de roze nagellakjes en de pastelkleurige oogmake-up krijgen we gelijk zin de zomer! 
 
Ook al kunnen we niet meer wachten op graadje 30+ en willen we de bikini?s aan, Karin kan stiekem toch nog geen afscheid nemen van Kerst. Haar boompje staat nog steeds te stralen in de woonkamer...


En op de valreep kregen we vandaag nog een pakketje van Nivea! En ze komen met een leuke verrassing: Lip Butter. Deze boter voor op je lippen is superzacht en is verkrijgbaar in drie smaakjes: Vanilla & Macadamia, Raspberry Rosé en Natural. Dat wordt lekker smeren!
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.