Seks in de buitenlucht: yay or nay?

Intiem door Marleen_S
Je kunt allerlei spannende activiteiten bedenken voor tussen de lakens. Maar als je op alles uitgekeken bent, wat dan? Gooi die slaapkamerdeur dan open en trek erop uit! De paden op, de lanen in?

 
Erg aangenaam is het soms niet: seks in de buitenlucht. Een liefdevol partijtje vrijen op het strand schuurt bijvoorbeeld meer kapot dan je lief is. Om nog maar te zwijgen over het zoute zeewater dat voortdurend over je naakte lichaam heen golft. Maar er zijn zo veel andere plekjes te ontdekken - en dan hebben we het niet over zijn lichaam. Seks buiten de deur kan je namelijk aangenaam verrassen, mits je het goed aanpakt. Een goede voorbereiding is niet voor niets het halve werk!
 
De ?hot?spots
Elkaars hotspots ken je al een tijdje. De sleur kan dan ook toeslaan als het gaat om de dagelijkse huis-, tuin- en keukenseks. Maar waarom je beperken tot alleen het huis? De hele wereld ligt voor je open. Maar om de kat uit de boom te kijken, kun je het beste eerst rustig je eigen tuin verkennen.
 
Een verend bed is erg fijn, maar stel je eens een trampoline voor! De mogelijkheden zijn eindeloos. De schommel, de tuintafel of (als je geluk hebt) het groene gras. Kies een tijdstip waarop je buurtjes naar kantoor zijn of doe het ?s avonds, wanneer het lekker donker is en je kunt ongestoord je gang gaan. Wel is het aan te raden om een beschut plekje op te zoeken, ook al is de hele buurt van huis. Een eerste keer buiten is altijd spannend en een verstopt plekje is daarom erg fijn voor je buitenluchtontmaagding. En als je allebei koud bent geworden, verplaats je je daarna naar binnen voor een warme, sexy douche. Gebruik als je seks hebt in het zwembad of in de jacuzzi wel een condoom, dat is wel zo hygiënisch voor iedereen die na jullie een bad wil nemen.
 


Buiten de veilige schutting

Als je al wat gevorderd bent, kun je openbare plekken gaan opzoeken. Let wel goed op: seks in het openbaar is hartstikke verboden! Maar zolang niemand jullie opmerkt en aangeeft bij de politie, is er niets aan de hand. Een romantische picknick wordt wel extra spannend zo, omdat de kans om betrapt te worden groot is. En dat zorgt voor extra spanning die zo z?n positieve uitwerking kan hebben tijdens de seks.
 
Als je besluit een nabijgelegen park, een stukje bos of een grasveld uit te zoeken, zorg dan dat je kleding daar die dag op aangepast is. Kies bijvoorbeeld voor een rokje dat makkelijk omhooggeschoven kan worden, en niet al te strakke bovenkleding zodat er af en toe (heel sexy) een stukje blote huid zichtbaar wordt. En dit geldt ook voor hem. Mochten jullie een pottenkijker hebben, dan ben je zo - in een wip - weer aangekleed. Om vervolgens, nonchalant, nog wat na te zoenen - alsof dat het enige was wat jullie aan het doen waren... Check wel goed de plek waar je seks hebt; je wilt er geen nare insectenbeet aan over houden!
 
Ook openbare plekken, zoals het kleedhokje in het zwembad of het pashokje in een grote winkelketen, staan tot je beschikking. Bij beiden heb je het geluk dat je ongezien te werk kunt gaan, maar heb je toch de kick van seks in openbaar. Erg fijn als je het toch nog niet aandurft om zonder veilige muren om je heen seks te hebben.
 
Tips en trics
Seks in de buitenlucht hoeft niet direct te betekenen dat je er een vluggertje van moet maken. De liefde bedrijven kan net zo intiem zijn als in de slaapkamer (en net zo lang als je wilt). En de vitamine D die je binnenkrijgt door de zon, zorgt voor een positieve werking op je hormonen. Krijg je al zin? Wij geven nog wat tips!


 

  • Zorg er allereerst voor dat zowel jij als je partner er allebei klaar voor zijn. Het geeft niet zo veel plezier als één van jullie zich ongemakkelijk voelt. Als je te gespannen bent, durf je jezelf niet te laten gaan en is een hoogtepunt onbereikbaar.
  • Het is goed om van tevoren te besluiten wat jullie grenzen zijn. Gaan jullie door als je weet dat er naar je wordt gekeken (of geluisterd), of stop je gelijk? Dat kan van cruciaal belang zijn. Als jij graag door wilt gaan en je lover niet, dan is een klein ruzietje onvermijdelijk. En het is niet prettig als jullie beiden geïrriteerd raken om iets wat heel fijn had moeten zijn. Dan is het: weg libido, broek aan.
  • Het is ook niet onverstandig om je publiek te kennen. Dat klinkt misschien wat vreemd, want het is niet je bedoeling om betrapt te worden, maar weet wel door wié het kan. Als je baas je ontdekt, dan loop je risico je baan te verliezen. En als je kroost of je achternichtje, dat is blijven logeren, je ineens bezig ziet... Ja, dan heb je een hoop uit te leggen.
  • Tot slot moet je de plaatsen waar je graag je fantasie uit wil oefenen goed kennen. Ligt het in een kindvriendelijke buurt? Niet doen! Is het op een late vrijdagavond in het bos? Dan is er bijna geen wandelaar meer te bekennen en kun je ongestoord je gang gaan.

En als je het echt even niet meer weet, rijd je gewoon met je autootje naar een doodlopende weg. Autostoelen naar achter en het feest kan beginnen!
 
Heb jij weleens seks gehad in de buitenlucht? Zo ja, hoe was het?