Report: de nieuwe collecties van Kruidvat

Lichaam door Marleen_S
?Steeds verrassend, altijd voordelig!' En verrast waren we zeker, toen Ze.nl de nieuwe collecties van Kruidvat bekeek. Nieuwe beautyproducten, make-up, afslankproducten en theeën. We keken onze ogen uit. Kijk met ons mee!

 
Ze.nl was uitgenodigd voor het 'You make me feel at home? beautyevenement van Kruidvat. En zo?n aanbod sloegen we natuurlijk niet af! Het gat in onze hand wordt namelijk alleen maar groter bij het zien van al die kleine prijsjes. En stiekem zitten we altijd te wachten tot de folder weer door de brievenbus komt en we ons verlanglijstje kunnen aanvullen!
 
Puur natuur
Je door de winter geterroriseerde huid kan wel wat verzorging gebruiken. En dat wil je natuurlijk met goede producten doen. De Pure & Nature gezichtsverzorgingslijn is door Kruidvat nu uitgebreid. We konden al genieten van de heerlijke dagcrème, maar nu is er ook tonic, reinigingsmelk en nachtcrème aan toegevoegd! Er zijn nu zelfs ook Pure & Nature Anti Age producten. En de Pure & Nature producten zijn niet alleen een verwennerij voor de huid, je helpt er ook gelijk het milieu mee. De ingrediënten zijn voor 95% natuurlijk en komen van biologische landbouw. De wereld en je huid redden met één likje crème! (Mmm.. nja, oké, bijna dan.)


De tonic en de reinigingsmelk

Ook de Anti Age-lijn is helemaal compleet
 
Voor echte mannen

Jouw vriend is de knapste hunk die op aarde rondloopt, maar ook zijn huid kan wel wat verzorging gebruiken. Daarom heeft Kruidvat vanaf 11 maart een hele nieuwe mannencollectie! En als ?ie zelf te lui is om naar de winkel te gaan, kun je deze producten mooi cadeau doen. Ben jij weer uit de brand wat je hem in hemelsnaam moet geven!
 

Compleet met eye roller (tegen de wallen, ? 1,99), anti-rimpelcrème (? 3,75), aftershaves (? 3,49) en een scrub.
 
Schilderen maar

Met de nieuwe kwastenset van Kruidvat kun jij als een echte Picasso jouw blush, foundation en oogschaduw aanbrengen. Even een tutorial kijken en hup aan de slag. En als je kwasten vies zijn, kun je ze heel professioneel schoonmaken met de nieuwe kwastenreiniger. Die zorgt ervoor dat je kwasten langer meegaan en het is ook een stuk hygiënischer.


Very handy: er zit een klein kaartje in het etuitje zodat je weet welke kwast voor welk product het beste is! 
 
Lekker ruiken

Er ging een lang proces aan vooraf, maar nu heeft Kruidvat ook eigen parfums! Vanaf half april zijn de mannengeuren Marine Aqua en White Cedar te koop. Ook wordt dan de damesgeurenlijn aangevuld met Cherry Bloom en Violet Orchid. En er-ug handig: de geuren zijn dan ook gelijk verkrijgbaar als minispray. Die kun je in je avondtasje meenemen en altijd altijd even bijspuiten wanneer nodig.

 Wij zijn fan van de Cherry Bloom. Lekker zomers en niet te zwaar! Voor mannen zijn de geuren ? 8,99 en voor vrouwen ? 7,99. En de tassprays zijn maar ? 3,49!
 
Thee en snacks

Je kon al een tijd terecht bij Kruidvat voor typische kruidentheetjes zoals kamillethee of een thee voor je weerstand. Maar omdat wij ook graag een lekker smaakje lusten, heeft de drogisterij nu nieuwe theesoorten. Het zijn handige piramidezakjes zonder toegevoegde aroma?s. En ook de mueslirepen, maaltijdshakes en -repen zijn onder handen genomen. Nieuwe smaakjes, handige meeneemverpakkingen en natuurlijk kleine prijsjes!

 Groene thee Cranberry,  Witte thee Sinaasappel & Jasmijn, Witte thee Aardbei & Lychee en Rooibos thee Vanille. Lekker!


Handig voor in de trein of als tussendoortje op je werk voor nog geen euro (? 0,99).


Goedkoop (? 8,99 voor de shakes en ? 0,79 voor de repen) en verantwoord aan de lijn met de nieuwe chocoladeshake en repen. 
 
Kruidvat Natures

Ook nieuw in het schap: de Kruidvat Natures-lijn. En die heeft heel wat te bieden! Badzout, een hammam oliescrub, douche foam, scrub peeling en allemaal lekkere bodylotions (? 1,99).


Net zoals bij een luxe spa. Even een momentje voor jezelf met deze scrubs. En lekker dat ze ruiken! Het badzout is verkrijgbaar voor  ? 2,99 en de oliescrub voor ? 4,49.


Hmmm, helemaal hip voor onder de douche: doucheschuim. En dat voor maar ? 2,49! Ook de peeling is zacht geprijsd, maar ? 2,59.



En ook lekker: deze geurstokjes om je kamer lekker te laten ruiken! Prijs ? 1,99 (!).
 
Hebben, hebben, hebben! 

Onze grabbelton skills werden bij deze dag getest, want na alle beautyproducten te hebben gespot, mochten we make-up van verschillende merken uitproberen. Producten van New York Color, Catrice, Essence en Gosh lagen binnen handbereik. En ja, probeer je dan maar eens in te houden. Graaien maar!




Dit kun je toch niet weerstaan? Een goed moment om eens een andere mascara uit te proberen.


En wij zijn helemaal weg van deze highlighter. Even aanbrengen op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen en je ziet echt verschil. HEBBEN!
 
Wat vind jij van de nieuwe collecties en hebbedingetjes van Kruidvat?