NEW BY H&M: & Other Stories

Media door Yasmin
Gek op Pinterest? Fan van H&M? Kun jij beide vragen met een volmondig ?ja? beantwoorden, lees dan snel verder. Zo niet, dan ook! Want ik weet zeker dat jouw hartje ook hier sneller van gaat kloppen. H&M heeft namelijk een nieuw concept op de markt gebracht en wat voor één?
 
Het Zweedse merk heeft sinds kort een nieuwe site gelanceerd genaamd & Other Stories. En de eerste indruk was verbluffend. Een webshop, blog en moodboard ineen; vooral het visuele aspect spreekt meteen aan. Inspirerend!
 

 
Je wordt lekker gemaakt met prachtige foto?s zowel in detail als full outfits. Verder staan er filmpjes, blogs en behind the scenes op. Oh ja, het is dus óók een webshop waarbij kleding, schoenen, tassen, accessoires, lingerie en beautyproducten verkocht worden. Alles voor een heel leuk prijsje. En bovendien is Nederland één van de negen Europese landen waar bezorgd wordt, hurray!
 
Hip, sophisticated, trends, mode, foto?s (oh, vooral die prachtige foto?s!), animaties, tutorials; vrouwen worden hier blij van. Een beleving van fashion eersteklas! Neem eerst de tijd om de site eens te ontdekken, laat je inspireren en probeer je winkelmandje zo lang mogelijk leeg te houden? Ik zei nog: proberen!

Neem snel een kijkje!

Wij zijn in love! Wat vind jij van & Other Stories?