De grappigste hashtags op Twitter!

Vrije tijd door Marleen_S
Twitter staat bekend om haar hashtags. En waar sommigen gewoon heel nutteloos zijn, staat deze digitale wereld ook vol met hilarische hashtags die het volgen waard zijn. Voor al die keren dat je je stierlijk verveelt!

 
Of voor al die keren dat je het nieuws al lang en breed hebt gelezen. En niemand met je wil WhatsAppen als je om drie uur ?s nachts nog steeds niet kunt slapen. Wat moet je dan in hemelsnaam doen? Ga aan de Twitter! En zelf een tweet schrijven hoeft niet eens. Je inloggegevens en deze geweldige hastags zijn de enige twee dingen die je nodig hebt. De tijd vliegt voorbij!
 


#confessionhour

Stel dat iedereen al jouw gedachten die je hebt op een dag kon lezen! Foei, dan had je heel wat uit te leggen. Maar om toch even je ei kwijt te kunnen ? of confessions van anderen te lezen ? gebruik je gewoon even #confessionhour.

#ThreeWordsToLiveBy
Je kent ze wel, van die levensmotto?s. Met deze hashtag word je uitgedaagd om die van jou in te korten naar drie woorden. Zoals de een beetje standaard live your dream of de wat originelere we should run.
 
#kutouders
Een puber zijn is zwaar. Alles is moeilijk, moeilijk en nog eens moeilijk. Tja, en vooral als ouder kom je niet ongeschonden uit de strijd. Hoe lastig het ook is als dertienjarig pukkelhoofd, de redenen waarom ze boos zijn op pa en ma zijn stiekem echt hilarisch!
 
#SmartAssQuestions
Vraag je je soms ook weleens af waarom een ronde pizza in een vierkante doos wordt geleverd? En als visolie van een vis komt, zonnebloemolie van de zonnebloem, waar babyolie dan vandaan komt? Dit soort hilarische, soms ronduit geniale vragen komen voorbij op #SmartAssQuestions.
 
#kenjedat
Soms kan een vriendin iets zeggen waarbij je gelijk denkt: ja dat heb ik ook altijd! Als je vriendin niet in de buurt is en toch even toe bent aan (h)erkenning, dan is deze hashtag een ideale uitkomst.

 
#pooptweet
Ja, daar in het kleinste kamertje gebeurt het allemaal! Natuurlijk moet het even op Twitter worden gezet wat jij daar allemaal uitspookt. Het is kennelijk vooral de trend om jouw poephoofd even op de foto te zetten. Kijk maar op #pooptweet.

#DisneyPickupLines
Wat als je Prince Charming in de kroeg zou tegenkomen? En hij je na een aantal drankjes probeert te versieren? Dan zou dat volgens #DisneyPickupLines er ongeveer zo uitzien!

#FamousLies
Als wij vrouwen zeggen dat we ?in vijf minuten klaar zijn?. Of mannen zeggen dat ze ?maar één biertje? in de kroeg doen. De grootste leugens ooit. En met #FamousLies kom je achter nog veel meer alledaagse leugentjes.
 
#UnlikelySequel
Een sequel betekent een opvolger, oftewel een tweede deel. En met de #UnlikelySequel hebben ze het dan vooral over fictieve vervolgen van kraskrakers zoals Titanic. Want zeg nou zelf, Titanic part two: Jack is back? Hilarisch als deze echt in productie zou gaan!



#ReplaceSongTitlesWithTaco

Heel flauw, onwijs droge humor, maar gegarandeerd lachen. Op Twitter komen heel vaak dit soort trends voorbij vliegen. Je moet dan meestal een deel van een titel of bandnaam vervangen voor een onbenullig woordje zoals taco of potatoe. En het resultaat is echt geweldig!

#MomQuotes
Moeders hebben allemaal één ding gemeen: hun onvoorwaardelijke liefde en hun alom bekende uitspraken. Zoals ?toen ik nog jong was?. En naast deze typische moeder quotes, floepen ze soms de gekste dingen eruit.

#ICantBeTheOnlyOne
Heb je soms het idee dat je helemaal alleen bent? En niemand jouw perikelen snapt? Kijk dan eens naar tweets met #IcantBeTheOnlyOne. Hele herkenbare ? en enorm grappige ? momenten.

Welke hashtags werken bij jou op de lachspieren?