De perfecte beachlook met Aussie (+WIN!)

Winacties door Marleen_S
Zon, zee en een dagje strand. Het ultieme genieten! Totdat je ?s avonds met geen mogelijkheid meer door je uitgedroogde haar komt. Ga voor de beachlook 2.0, maar dan wel op z?n Aussie's: met zachte en gladde lokken!

 
We kijken allemaal uit naar de zomer! Warme temperaturen en het zonnetje op onze bol. Helaas is onze haardos er minder blij mee. Waar je haren in de winter statisch en onhandelbaar zijn, worden ze door al die dagjes strand ook aardig toegetakeld.
 

Pluizig, piekerig en dof haar: dat krijg je van het zwemmen in de zee of van de temperatuurswisselingen als je van binnen naar buiten een hete oven inloopt. Een stugge, wilde haardos mag dan wel een beachlook worden genoemd, maar als je naar een barbecue of feestje gaat, wil je natuurlijk wel stralen. Mét glanzend haar!
 
ZeTest
Om je beschadigde lokken te voorzien van een likje zomer, heeft het haarverzorgingsmerk Aussie de Frizz Miracle producten ontwikkeld. Om alvast in zomerse sferen te komen testte ik ? Marleen ? de Aussie Frizz Miracle haarproducten; mijn haar is vaak om te janken zo droog.
 
De producten beloven veel goeds. En dat begint al met de heerlijke zomerse geur, door het extract van de Australische Blue Gum eucalyptusbladeren. Dat is niet alleen een genot voor de neus, maar ook je droge haar knapt er van op. Door de natuurlijke ingrediënten die Aussie gebruikt in haar producten, worden je haren glad en zacht.
 
Doordat ik mijn haar heb geverfd in een dip dye, zijn mijn haarpunten een ramp. Het hangt er als een dood vogelnestje bij. Dus ik kon wel wat goede verzorging gebruiken. Naast dat ik door de Aussie producten gelijk zin krijg om in de zon op het terras te zitten, voelen mijn punten ook echt zachter aan!

Kun je helemaal niks beginnen met je haar? Een maskertje doet altijd wonderen voor je lokken. En zeker de Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy. Deze deep treatment pakt de bron van je onhandelbare haar aan. Hierdoor blijft je haar langer onder controle en kun je met een gerust hart een dagje naar het strand of op een zwoele avond stappen zonder dat je haar gaat pluizen!

 
Winnen
Wij zeggen: laat de zomer maar komen! Onze lokken zijn er klaar voor en die van jou straks ook! Ze.nl mag namelijk 5 Frizz Miracle pakketjes t.w.v. ? 23,36 per stuk weggeven. Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook.

Beantwoord vervolgens onderstaande vraag. Simpel toch? De actie loopt tot en met 23 mei 2013.