Dit vinden mannen de allerlelijkste vrouwenschoen

Mode & trends door Marleen_S

Denk je dat het mannen toch niet opvalt wat voor schoenen je aan hebt? Well, think again. Wij vrouwen houden van comfi schoeisel (lees: Uggs) dus hakken gaan we liever uit de weg. Alleen wordt onze vent daar niet gelukkig van?

 
Stel: je gaat een avondje uit en wilt indruk maken op alle leuke potentiële lovers die er rondlopen. Je wilt die torenhoge pornohakken best aan, maar direct na binnenkomst in de kroeg weet je al gelijk hoe laat het is. Dit ga je niet heel de avond volhouden....  
 


De sleehak

Om blaren op je blaren en Bambi gezwalk te voorkomen, besluit je te gaan voor de sleehak. Simpel, toch de hakken, maar wel het comfort. WRONG! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen deze schoen het meest haten van alles wat je verder in de schoenenkast hebt staan, aldus de website Click On Detroit.
 
Ja, je leest het goed, de sleehak staat met stip op nummer één, ver boven de alom verachte Uggs dus. Dat blijkt uit een poll die webshop CouponCodes4u heeft gehouden onder meer dan 2000 mannen. Je kunt nog beter kiezen voor een stel bergschoenen dan dat je een leuk modelletje sleehak inclusief rieten details aantrekt, want maar liefst 71% van de mannen zegt hier niet van te houden. Ook als je klein van stuk bent en zweert bij plateauschoenen maak je het andere geslacht verrassend genoeg niet erg blij met je keuze. En wij maar denken dat mannen zo geilen op (optisch) lange benen.
  

Slechte smaak

Als je denkt dat het jouw vent toch geen ruk interesseert wat jij aan je voeten draagt, kun je in het vervolg toch maar ietsje beter opletten. Bijna 80% van de ondervraagden zegt dat ze hier wel degelijk aandacht aan schenken en nog eens de helft hiervan vindt dat hun partner een slechte smaak heeft. En bedankt?


Waar mannen nog meer massaal op afknappen? Dit is de top tien.
  1. Sleehakken(71%)
  2. Uggs (67%)
  3. Crocs (63%)
  4. Platformschoenen (58%)
  5. Badslippers (55%)
  6. Moccasins (49%)
  7. Mary Janes (42%)
  8. Ballerina?s (37%)
  9. Schoenen met een kleine hak (34%)
  10. Sneakers (25%)
Van welke soort schoenen die niet erg geliefd zijn, kijk jij het meest op?