Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Dit vinden mannen de allerlelijkste vrouwenschoen

Reageer 0

Denk je dat het mannen toch niet opvalt wat voor schoenen je aan hebt? Well, think again. Wij vrouwen houden van comfi schoeisel (lees: Uggs) dus hakken gaan we liever uit de weg. Alleen wordt onze vent daar niet gelukkig van?
 
Stel: je gaat een avondje uit en wilt indruk maken op alle leuke potentiële lovers die er rondlopen. Je wilt die torenhoge pornohakken best aan, maar direct na binnenkomst in de kroeg weet je al gelijk hoe laat het is. Dit ga je niet heel de avond volhouden....  
 

De sleehak
Om blaren op je blaren en Bambi gezwalk te voorkomen, besluit je te gaan voor de sleehak. Simpel, toch de hakken, maar wel het comfort. WRONG! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen deze schoen het meest haten van alles wat je verder in de schoenenkast hebt staan, aldus de website Click On Detroit.
 
Ja, je leest het goed, de sleehak staat met stip op nummer één, ver boven de alom verachte Uggs dus. Dat blijkt uit een poll die webshop CouponCodes4u heeft gehouden onder meer dan 2000 mannen. Je kunt nog beter kiezen voor een stel bergschoenen dan dat je een leuk modelletje sleehak inclusief rieten details aantrekt, want maar liefst 71% van de mannen zegt hier niet van te houden. Ook als je klein van stuk bent en zweert bij plateauschoenen maak je het andere geslacht verrassend genoeg niet erg blij met je keuze. En wij maar denken dat mannen zo geilen op (optisch) lange benen.
  
Slechte smaak
Als je denkt dat het jouw vent toch geen ruk interesseert wat jij aan je voeten draagt, kun je in het vervolg toch maar ietsje beter opletten. Bijna 80% van de ondervraagden zegt dat ze hier wel degelijk aandacht aan schenken en nog eens de helft hiervan vindt dat hun partner een slechte smaak heeft. En bedankt?

Waar mannen nog meer massaal op afknappen? Dit is de top tien.
 1. Sleehakken(71%)
 2. Uggs (67%)
 3. Crocs (63%)
 4. Platformschoenen (58%)
 5. Badslippers (55%)
 6. Moccasins (49%)
 7. Mary Janes (42%)
 8. Ballerina?s (37%)
 9. Schoenen met een kleine hak (34%)
 10. Sneakers (25%)
Van welke soort schoenen die niet erg geliefd zijn, kijk jij het meest op?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 24 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • justXpeej

  Crocks... vre-se-lijk!

 • PetraVries

  Crocks snap ik wel, ze lopen erg lekker, maar zien er niet uit...maar de sleehak verbaasd me echt! Ik vind ze juist vrouwelijk!

 • Manon

  blijft weinig over. ik trek gewoon aan wat ik lekker vind zitten en kan helaas door mijn ziekte niet op hakken lopen. en wat die mannen er van vinden...hun probleem

 • Gaiya

  Ballerina´s.. verbaasd dat deze zo laag staan.. Die vind ik als vrouw zijnde echt de ergste discriminatie die je jezelf aan kan doen haha! En vrouwen.. alles went, ook een pump met hoge hak..

 • Anoniem

  Sorry, ik ben een vrouw. Maar ik moest de helft google. Maar ben het wel met het lijstje eens. Ik draag alleen maar Vans of mijn Iron Fist hakken.

  Sleehak, Crocs en Uggs vind ik (en meer hier) echt not done). Maar dat zal wel aan de omgeving liggen ;)

 • Hielke

  Draag die schoenen waar jij je zelfverzekerd in voelt, dát is pas sexy......

 • Jojo

  Ik heb één paar sleehakken en daar ben ik helemaal weg van, dus wat die mannen vinden kan mij eerlijk gezegd helemaal niks schelen. Mijn Uggs, tja, die vind ik zelf ook niet zo enorm mooi, maar ze zijn wél warm en dat vind ik in de winter het belangrijkste!

 • locolise

  Ik denk dat dit onderzoek dmv foto's zijn uitgevoerd. ;)

 • Kimmy

  Dus wij vrouwen mogen alleen nog op torenhoge hakken lopen. Nou hebben die mannen toch echt pech. Mijn gympies en ballarinas blijven toch echt we mijn eigen favoriet.
  Trouwens mannen lopen zelf ook zo vaak op schoenen die nou niet bepaald een schoonheidsprijs winnen

 • Joyce

  Wow, dat ze sleehakken niet mooi vinden vind ik echt een shock!
  Maar moccasins... weten mannen wat dat zijn? :p
  Ben benieuwd hoeveel mannen aan dit onderzoek hebben meegedaan.

 • Belize

  Gewone schoenen met sleehak vind ik ook lelijk, zoals @Desireemelanie al zegt er zit verschil. Espadrilles vind ik wel wat leuker.

  Ik verbaas mij over ballerina's, sneakers en badslippers. Badslippers draag je toch alleen omdat het noodzakelijk?

 • Zoe1989

  Nou er blijft niet veel over...

 • Sandra Schrijver

  Nou ik vraag net aan mn vriend of hij sleehakken lelijk vind en dat vind hij absoluut niet.

  Maar ik kan me wel voorstellen dat uggs en crocs not done zijn xD

 • DesireeMelanie

  Ik kan me er wel in vinden... Sleehakken zijn inderdaad al snel te lomp, al zit er wel verschil tussen espadrilles met sleehak en een gewoon pump-model met sleehak. Ballerina's zijn ook niet altijd even elegant, en sneakers draag ik alleen uit nood.

  Voor de dames die niet weten wat er dan overblijft, wil ik even deze link aanbevelen: http://www.everandwright.com/january-10th-2011/

  Keus genoeg, lijkt me zo!

 • Studded1

  Ballerina's en sneakers? Ja?

 • -:+:-

  Hahaha best grappig om te lezen, de top 10 bij de mannen is zo'n beetje ook mijn top 10. Alleen de ballerina's en sneakers zijn nog te doen. Ik heb overigens een VERSCHRIKKELIJKE schijthekel aan teenslippers, Gadverdegadverdegadverrrr brrrrrrr

 • Lenny

  Dus eigenlijk moeten we altijd op hoge pumps lopen om de man tevreden te houden?

 • glitterxx

  wat voor schoenen vinden mannen wel leuk dan...moeten niet zeuren kijk maar eens wat de mannen aanhebben...fashionflaters!
  ik houd niet van de croccs en de platforms..de uggs hebben hun beste tijd ook wel weer gehad

 • bentuh

  Hier is vriendjelief het heel erg mee eens. Hij vindt ze lomp en niet sexy.

 • Chantal

  Het zal me eerlijk gezegd worst wezen. Mensen hebben altijd wel wat aan te merken. Draag gewoon lekker waar je zin in hebt. Als iemand niet verder kan kijken dan je schoenen, pech dan ;)

 • Stephanie.vLangen

  Over die sleehak sta ik nog steeds versteld!!. Heb het rond gevraagd bij mannen, maar de meeste wisten niet eens wat dat was.. Hoop dat ze plaatjes hebben gebruikt bij het onderzoek :-P Verder ben ik met de volgorde wel eens! Mja.. Badslippers.. Wat moeten we dan aan naar het zwembad/strand?

 • Alet

  Dus schoenen met een hogere hak, laarzen en sportschoenen mogen wel? ;)

  Of moeten we maar zonder schoenen op pad...

 • Nanda

  Dat zijn dus zo'n beetje álle schoenen!
  Maar het lelijkste bij een man vind ik toch wel van die sandalen (Jesus Nikes).

 • Anoniem

  Blijven er nog schoenen over waar we wel op mogen lopen? ;)

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen