12 maxidresses onder de 50 euro

Mode & trends door Priscilla
Deze zomer kunnen we niet om de trend heen: de maxi-jurk en -rok. Heb je er nog geen in je kast hangen? Ze.nl helpt je een handje en heeft de mooiste exemplaren voor je uitgezocht onder de 50 euro. Maxi-handig en met maxi-tips! 
 
Of je nu klein of groot bent, dik of dun, de maxi is er voor iedereen. Ook voor ieders smaak valt er één te vinden. Of je nu houdt van bloemen, een mooi kleurtje, doorzichtige stoffen of vrolijke printjes. Weet je niet wanneer je de maxi kunt dragen? Nou, gewoon altijd! De maxidress of -rok is altijd handig voor een dagje shoppen, een feestje of om te flaneren aan het strand. En verder gewoon wanneer je daar zin in hebt. 
 
Maxi-tips 
Voordat je gaat shoppen, is het makkelijk om te weten welke maxi bij je lengte en figuur past. Ben je iets kleiner van stuk? Kies dan een maxi in één kleur of met een klein printje. Leg het accent iets hoger dan je taille met bijvoorbeeld een riempje. Natuurlijk mogen een paar killer heels niet ontbreken! Uitsnijdingen in je top laten je ook een stuk langer lijken. Bij rokken draag je het bovenstuk in je rok. Langere dames doen het precies andersom: kies voor grotere prints en werk met verschillende kleuren. 
 
Iets vollere dames gaan het best voor een effen kleur of de grotere prints. En kies voor zwierige stoffen. Een iets grotere boezem breng je in balans met een split in de maxi. Daarentegen kunnen slankere dames zeker gaan voor een mooi exemplaar dat je figuurtje benadrukt. Wil je toch iets voller lijken? Kies dan een lossere jurk en maak die vast met een riempje in de taille. 
 
Flower Power
 
Lovely Lace
 
 
 
 
Printstyling
 
Welke maxi is jouw favoriet?