Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Hip of horror: de ?clap-off? bh

Loopt je lover ook altijd zo onhandig te sjorren aan je bh tijdens het voorspel of wil je na een drukke dag zo snel mogelijk je bh uitdoen? Dan is hier de clap-off bh: even klappen in je handen en hij springt vanzelf los. Applaus!
­­
Of je nu de perfecte maat bij de lingeriewinkel hebt gevonden of niet, na een lange dag op kantoor is het een ware bevrijding om je zorgvuldig bedekte borsten lekker te laten zwieren. Hup, uit die bh! Zo lui als de mens van nature is, willen we natuurlijk ook hier niet te veel moeite voor doen.
 

Tenminste, dat moet Randy Sarafan, de bedenker van de clap-off bh, hebben gedacht. Zoals ook ooit het andere geslacht de tampon heeft uitgevonden, is het wederom een man die de vrouw anno nu van een nieuw gemak voorziet. Na jaren van zelf prutsen, kwam hij op het idee om een bh te ontwikkelen die binnen no time vanzelf losschiet. Door gewoon met je handen te klappen, springt deze bh van je borsten en heb je er geen omkijken meer naar, aldus Huffington Post.
 
Geen haken en ogen
In films heb je ze vast weleens gezien: van die lichten waarbij je drie keer klapt en ze zo aan of uit springen. Heel innovatief en onbetaalbaar voor de gewone sterveling. Door dit technische hoogstandje liet Randy zich inspireren met als resultaat misschien wel dé uitvinding van de eeuw. Aan zijn idee zitten namelijk letterlijk geen haken en ogen. Geen gedoe meer dus.
 
Een handig concept? Tja, als je tijdens een concert luid staat te applaudisseren en ineens de boel los gaat hangen, voel je je waarschijnlijk niet zo op je gemak. Los daarvan zou de clap-off bh misschien wel een baanbrekend succes kunnen worden. Onder het mom van eerst zien dan geloven, kun je hieronder zien hoe de clap-off bh precies werkt.
 
 
Wij vertrouwen voorlopig liever op onze oude vertrouwde bh, maar wat vind jij? Het antwoord op al onze bh-problemen of volslagen nutteloos?