Het dagboek van Ze: Heter dan heet

Werk & studie door Marleen_S
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Afgelopen weken liep het kwik aardig omhoog. Ein-de-lijk, de zomer waar we op hadden gewacht! Ook al mag het niet, we klagen nu al dat we het niet meer trekken. Het is ook zo zwaar om iedereen om je heen die op vakantie gaat uit te zwaaien (zoals redactriZe Fleur) en zelf zitten te sippen in de schaduw omdat je toch never nooit bruin wordt. First world problems? Jazeker, we zijn een beetje verwend. Maar soms mag dat. Als je de Nijmeegse Vierdaagse hebt gelopen, jarig bent geweest of gewoon heel hard werkt op de redactie!



OnZe Madelon ging de grootste uitdaging ooit aan: ze liep met bijna 40.000 andere wandelaars de Nijmeegse Vierdaagse. En dat met die verschrikkelijk hoge temperaturen! Wat een kanjer!


Na heel wat kilometers, kleine pauzes met beschuitjes en aardbeien - yummy - finishte ze keurig op tijd en ontving het felbegeerde Vierdaagse-kruisje. Helemaal verdiend vonden we op de redactie...


...en omdat Karin en Marleen zo ontzettend trots op Madelon waren, kochten ze een klein presentje voor d'r. Aangezien ze alle calorieën heeft verbrand tijdens het wandelen, mag ze die er nu weer lekker aan eten!


Als de temperaturen buiten stijgen, krijgen wij op de redactie automatisch totaal geen zin meer om te koken. Maar ja, een simpele afhaalmaaltijd is ook weer zo ongezond. Albert Heijn heeft onze gebeden verhoord en stuurde ons deze heerlijke verspakketjes. Kunnen we mooi zelf guacamole, verse pastasaus, gazpacho en tomatensoep maken. Karin en Marleen probeerden het thuis uit en zijn fan: wat een uitkomst. De pakketjes liggen al in de schappen en worden elke dag vers voor je samengesteld. Gezond én makkelijk!


Bij lekker weer hoort ook buiten lunchen! In hartje Amsterdam doen wij dat in stijl: op de trappen van ons grachtenpandkantoor. En zie je hoe gezond we allemaal doen?





Marleen mocht afgelopen dinsdag 22 kaarsjes uitblazen. Hoera! Deze birthdayzilla stond al dagen te springen en zich druk te maken en flanste haar eigen glutenvrije monchoutaart voor de meiden op de redactie in elkaar. Ze dacht die avond een rustig etentje te houden voor familie, maar haar huisgenootjes hadden stiekem een surpriseparty georganiseerd. Verrast was ze zeker, ze was helemaal in shock! 


Van Karin, Madelon en Fleur kreeg ze deze super cute armbandjes van 4everwitheveryone. Die wilde ze heeeeeel erg graag hebben voor haar armbandjescollectie dus ze was er superblij mee!



Hoe heter het wordt, hoe groter ook onze dorst. Liters gaan erdoorheen bij ons op de redactie en dat begreep Marie-Stella-Maris maar al te goed. Dus kwamen ze ons op de (tot nu toe) heetste dag van het jaar hun heerlijke bronwatertjes brengen met nog wat leuke goodies erbij. 


Het maakt niet uit hoe warm het is en of er een hittegolf heerst, het is altijd tijd voor sushi. Deze lekkere hapjes smikkelde Madelon lekker op!


Oké, het lijkt misschien of we hier een beetje aan het spelen zijn, maar eigenlijk zijn we keihard aan het werk. Ja echt! Nintendo stuurde de redacties van EEN Media een paar Nintendo 3DS XL toestellen inclusief de game Animal Crossing New Leaf. Onder het mom van 'testen' waren Marleen, Danique (Girlscene.nl) en Claartje (Vrouwen.nl) de hele ochtend zoet. We zijn verkocht!


Vorige week stond heel Amsterdam in het teken van mode. De Amsterdam Fashionweek was aan de gang en Ze.nl was uitgenodigd om te komen lunchen voorafgaand aan de show van Danie Bles. Voor de tweede keer showde ze haar kledinglijn By Danie met als thema dit keer: be your own it-girl. Alles was daarom ook tot in de puntjes geregeld. Nieuwe producten van Maybelline waarmee ze samenwerkt, een hip zomers armbandje en zelfgemaakte kaartjes van Love in a Box. Zo leuk: hierop waren persoonlijke foto's afgedrukt met bijpassende quotes. We like!



Zowel Madelon en haar zus en Karin en haar vriend hadden iets heel spectaculairs om naar uit te kijken. Ze gingen namelijk naar het concert van de one and only Robbie Williams! De zanger trapte de avond gelijk goed af met het nummer Let me entertain you en het dak ging er daarna absoluut af! Wat een held is het ook.


Bij hoge temperatuurtjes horen verkoelende drankjes. De grote favoriet van Marleen? Roze prosecco!



Marleen was door Winkelman van Hessen Communicatie uitgenodigd voor een speciale Dove haarbehandeling. Natuurlijk niet zonder reden, want de Intense Repair-lijn is vernieuwd en het beautymerk krijgt er een nieuwe lijn bij: de Split Ends Rescue-lijn! Bye bye gespleten haarpunten en een gedwongen kappersbezoek, hallo mooie gladde haartjes. 


Over beauty gesproken, op de redactie moeten we natuurlijk weleens het één en ander aan producten uitproberen. Just a regular day at the office zullen we maar zeggen. Staat het Marleen niet beeldig? Zak over de kop 2.0.
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.