6 tekenen dat jullie seksleven een boost nodig heeft

Intiem door Karin

Jullie zijn al wat jaartjes bij elkaar en de stomende sekssessies uit het eerste jaar van jullie romance zijn een stille dood gestorven. Watskeburt?! Geen idee, hier alleen een checklist dat er inderdaad werk aan de sekswinkel is.
 
Tuurlijk houden jullie zielsveel van elkaar, niets of niemand komt tussen jullie in. Ook die sloerie van de hockeyclub niet die al since like ever een oogje op hem heeft. Maar waar jullie liefde en jullie band alleen maar sterker wordt, dut jullie seksleven langzaamaan behoorlijk in. Veranderde je eerst al in een krolse kat als hij je ook maar een geile blik toewierp, tegenwoordig moet er heel wat gebeuren wil die Sahara daar beneden weer een beetje bevochtigd worden. Is het echt zo erg? Wel als je je in onderstaande checklist herkent. Time to spice it up!
 

Het boodschappenlijstje
Tja… vroeger hadden jullie gerust urenlange vrijpartijen, niets of niemand (‘Hai buurman!’) leek jullie uit jullie extase te kunnen brengen. Jij verwende hem, hij verwende jou, jij verwende hem nog een keer, jullie verwenden elkaar, enfin… zo ging het nog wat uurtjes door. Het idee dat je ooit tijdens deze intense vrijpartijen aan je oudtante zou denken die nog op bezoek zou komen, deed je gruwelen. Maar plotseling besef je het: de tijd van de boodschappenlijstjes is aangekomen. Terwijl hij down there flink zijn best aan het doen is, bedenk jij je nog een keer dat je écht niet moet vergeten om vanmiddag een stronk broccoli te halen, en oja, kaassaus. Vergeet de kaassaus niet. Totdat hij vraagt: “Vind je het lekker liefje?” en je opschrikt. Shit. “Tuurlijk schatje. Oeh, ah, jaaa, ga door…”

‘Oh nee hè’
Lekker knus zitten jullie voor de tv het nieuwe seizoen Samantha en Michael willen rust in de tent! te kijken. Och ja, wat een hilariteit, een roze caravan! Plots geeft hij je wat kusjes. Ah, wat lief. Kusjes in je nek, een hand op je borst, een speels knijpje in je borst... Oh nee hè, hij wil seks, is je eerste gedachte. Tijdens het zoenen en teasen blijf je uiterst gefocust naar de tv staren. Hè jasses, je wilt weten hoe het afloopt met Barbie op de camping. Moet je weer RTL Gemist opstarten straks *zucht*. Misschien dat als je strak naar de tv blijft kijken, dat hij de hint snapt *en een hand naar je broek…*. Oké niet. Even snel dan. Pfff…
 

Het bed
Toen jullie nog een bruisend seksleven hadden, speelde dit zich niet alleen af in bed. Nee hoor, in the heat of the moment verplaatsten jullie je naar de keuken, op de wasmachine, onder de douche, op de bank in de woonkamer, aan de lampen slingerend, op het dak; het kon niet gek genoeg. Om over seks op openbare plekken nog maar te zwijgen. En nu? Het bureau? Te oncomfortabel. Het balkon? Hallo, straks ziet iemand jullie. De douche? Ben je gek geworden? Te koud. Nee, tegenwoordig vind je het al te veel gedoe om naar de andere kant van het bed te rollen. 

Hetzelfde riedeltje
Hij zoent je. Streelt je. Doet je trui uit. Trekt zijn trui uit. Streelt je tussen je benen. Trekt je broek uit. Hij bevredigt je. Jij komt klaar. Jij geeft hem een blowjob. De missionarishouding volgt. Hij stoot een keer of 10. Hij komt klaar. Op naar de wc. Het bed in, het licht uit. "Slaap lekker schat!" Herkenbaar? Misschien wordt het dan tijd om eens samen het Kamasutra-boek door te nemen. Er is meer dan alleen de missionarishouding. 
 

Zijn beste vriend
Als hij jou dan toch bevredigt tijdens een van jullie niet zo sprankelende bedfeestjes, vind je het toch wel fijn om klaar te komen. Nu we er toch zijn, hè? Terwijl hij zijn stinkende best aan het doen is om jou tot een hoogtepunt te laten komen, ben jij je stinkende best aan het doen om je fantasie op hol te laten slaan. Je probeert allerlei seksuele fantasieën uit, zodat je opgewonden raakt en hij je een mindblowing orgasm kan laten bezorgen. Tot je bij de fantasie van zijn beste vriend komt. Je raakt steeds meer opgewonden en opgewonden totdat… je klaarkomt. Euh… is dit wel oké?

Ben je al klaar?
Terwijl jullie lekker jullie standaardriedeltje aan het afwerken zijn, gaat je lover helemaal op in het moment. Waar hij eerst binnen vijf stoten klaarkwam, duurt het nu allemaal wat langer. “Nog even doggy, schat, ik ben er bijna." Terwijl jij braaf op je knieën gaat zitten, voel je dat je van onder weer in de Sahara-modus schiet. Je kijkt naar boven op de klok: jezus, hij is alweer een kwartier aan het pompen. Kan het niet iétsje sneller?, denk je bij jezelf. Nee, meneer is blij dat hij tegenwoordig niet in vijf seconden klaarkomt, terwijl jij weer verlangt naar die goeie, ouwe tijd. Nog even het ritje uitzitten... Zwaar leven.

Herken jij je in bovenstaande checklist...?