WIN: 5x dvd van de film The Great Gatsby

Winacties door Redactie Ze.nl
We schreven al eerder over de film The Great Gatsby en wellicht dat je ‘m ook al in de bioscoop hebt gezien. Maar deze film wil je natuurlijk vaker zien (lees: Leonardo wil je vaker zien). Daarom geven wij 5 dvd’s weg van de film!
 
Het verhaal
The Great Gatsby vertelt, in de typische Fitzgerald-stijl, het verhaal van beginnend schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) die in het voorjaar van 1922 de Amerikaanse provincie verruilt voor New York City. Het is een tijd van losse moraal, betoverende jazz, illegaliteit en aandelen die tot in de hemel groeien. Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby. Ook ontmoet hij zijn nicht, Daisy (Carey Mulligan) en haar adellijke echtgenoot en rokkenjager Tom Buchanan. 
 
Nick raakt verzeild in de fascinerende wereld van de superrijken, vol illusies, liefde en bedrog. Hij ziet het allemaal gebeuren en schrijft een verhaal over onmogelijke liefdes, dromen en tragedies en houdt zo de moderne maatschappij een spiegel voor.
 
 
Alternatief einde
Verschillende stagiaires van de websites van EEN Media gingen naar een speciale vertoning van de film, waar de mode uit de film centraal stond en er een alternatief einde werd vertoond. Ze werden helemaal in de watten gelegd in de stijl van de film met champagne en luxe hapjes, waarna ze naar een speciale minibioscoop gingen om de film te bekijken.
 
Je waant je helemaal in de film met de geweldige feesten, muziek en outfits. De uitleg over de outfits en sieradenkeuzes in de alternatieve film is heel interessant: prachtige jurken van Prada, enorme diamanten van Tiffany’s, het komt allemaal voorbij. De dames hadden de film al een keer gezien en waren daarom heel erg benieuwd naar het alternatieve einde. Zonder te verklappen hoe het afloopt zullen we maar zeggen dat je wel een traantje moet laten…
 

Winnen
Ben jij benieuwd naar de film of wil je 'm gewoon nog een keer zien? Doe dan mee met onze winactie! Ze.nl mag 5 dvd's weggeven van The Great Gatsby (de normale film)! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 3 oktober 2013.
 
Kun je niet wachten tot je hoort of je gewonnen hebt? The Great Gatsby is ook te bestellen via Bol.com voor € 19,99.