Feest bij Ze.nl! (+WIN megagoodiebags!)

Winacties door Karin
Wij van Ze.nl hebben altijd wel een reden voor een feestje. Bijvoorbeeld de verjaardag van onze redactiehond of een leuk interview. Maar nu hebben we écht een goede reden: we hebben 300.000 unieke bezoekers per maand!
 
En wat zijn we dankbaar! Want wie anders kunnen we hiervoor bedanken dan jullie, onze trouwe en betrokken leZeressen? BEDANKT LIEVE LEZERESSEN!

We werken elke dag keihard om de leukste, origineelste en meest hilarische artikelen online te knallen. Maar ook zijn we dagelijks op zoek naar mensen die geïnterviewd willen worden voor heftige, bizarre of ontroerende real life-verhalen. Dit doen we met ontzéttend veel plezier en liefde. We lachen heel wat af met elkaar en elke dag is het weer een feestje om naar de redactie te gaan. Het is zelfs zo erg dat we elkaar ’s avonds nog WhatsApp’en omdat we nog steeds niet uitgeluld zijn na een lange dag werken of omdat we zó enthousiast zijn over iets op Ze.nl, dat we het even met elkaar moeten delen. Daarbij werken niet alleen wij heel hard, maar hebben we ook heel veel columnisten en freelancers die regelmatig vanuit huis artikelen schrijven. Ook hen zijn we superdankbaar voor hun mooie, ontroerende of ronduit hilarische artikelen. Wij hopen natuurlijk dat het enthousiasme van de redactie en de freelancers die aan Ze.nl werken ook daadwerkelijk van de artikelen afstraalt! 
 


Feest
Het mooiste van alles is natuurlijk dat dit ook tot een fijn resultaat heeft geleid: in iets meer dan een jaar zijn onze bezoekcijfers verdubbeld en vandaag hebben we de mijlpaal van 300.000 unieke bezoekers per maand gehaald. Ook leuk om te weten: elke maand wordt er ongeveer 1,5 miljoen keer geklikt op Ze.nl, hoe gaaf is dat! Daarom willen wij jullie bedanken voor jullie trouwe bezoek aan Ze.nl en jullie altijd eerlijke, hartverwarmende, scherpe en lieve reacties.

Winnen
Hoe? Door 2 megagoodiebags en 1 mega-, mégagoodiebag te verloten onder onze leZeressen! Want ja, wij krijgen nog weleens wat opgestuurd en dit willen we graag met onze trouwste bezoekers delen. Wat jullie hiervoor moeten doen? Wij kunnen altijd wel wat input en feedback van leZeressen gebruiken. Dus vul hieronder in wat jij het allerleukst vindt aan Ze.nl én wat je graag nog (meer) op Ze.nl wilt lezen. De drie reacties waarvan we denken ‘hé, daar kunnen we wat mee!’ winnen de goodiebags. De actie loopt tot en met 22 oktober 2013.
 


Bedankt lieve leZeressen en tot snel op Ze.nl!