De push-up beha voor mannen: shirt met fake spieren

Lichaam door Kristie

Er is een nieuw T-shirt voor mannen op de markt! En niet zomaar een. Namelijk een shirt met schoudervulling en borstvulling erin verwerkt, zodat luie mannen niet meer naar de sportschool hoeven. Een soort push-up beha dus!

Voor vrouwen zijn er ook zoveel kledingstukken waardoor zij er beter uitzien, dat kunnen wij mannen ook, moeten de makers van dit product gedacht hebben. Ze zien het shirt dan ook als een mannelijke push-up beha. De FunkyBod Muscle Top, zoals het shirt wordt genoemd, werd ontwikkeld door de 45-jarige Ash Bhunnoo en zijn vriend Ricky Robinson. 


Boobies

Door het shirt aan te trekken worden de schouders, armspieren en buikspieren geboost. Er zitten namelijk vullingen van schuim in het shirt verwerkt, aldus HLN. Ondertussen zijn er al zo'n 1000 exemplaren van dit wondershirt verkocht, die € 34,- per stuk kosten. Daarnaast hebben de ijdele heren onder ons keuze tussen zwart, wit of grijs en zijn er vier verschillende maten beschikbaar. 

"Mannen zijn net zo ijdel als vrouwen, wij geven ze met dit shirt alleen wat meer zelfvertrouwen. Vooral mannen die als portier werken hebben interesse in het shirt, zo lijken ze toch net iets gevaarlijker", aldus de uitvinders. 


fout in embed: media provider niet ondersteund
Van mager sprietje naar bodybuilder in één minuutje!

Kun jij je er iets bij voorstellen? Lig je net lekker te rollebollen met je lover, zegt-ie ineens: "Lieverd, momentje hoor, even mijn Muscle Top uitdoen", om vervolgens redelijk teleurgesteld naast een magere versie van hem te liggen.
 
Hoe het eruitziet zonder Muscle Top (links) en rechts het resultaat mét  push-up shirt eronder.
 
Wat vind jij van deze nieuwe uitvinding voor mannen? 
Beeld: Funkybod.com