6 redenen waarom je altijd een aansteker bij je moet hebben

Vrije tijd door Marleen_S

Sommige dingen zijn altijd fijn om bij de hand te hebben. Je telefoon bijvoorbeeld, een echte levensredder. Of een aansteker als je thuis de kaarsen wilt aansteken of een bierflesje moet openmaken. En er zijn nog veel meer redenen...

1. Sfeermaker bij concerten

Maanden heb je er naar uitgekeken en daar sta je dan. Of je nu naar Robbie Williams, Justin Timberlake of een avondje de polonaise gaat dansen bij de Toppers: er komt een moment wanneer de slow songs worden ingezet.

En als single lady zul je zien dat je juist op dat moment geen gewillige danspartner kunt vinden. Wat je dan doet, behalve het zoveelste biertje achterover slaan? Een beetje sfeer maken voor al die verliefde stelletjes en hysterisch huilende fans naast je. Dus hoppa, die aansteker uit je zak en shinen maar. 


2. Weekendje kamperen

Het is weer tijd voor het jaarlijkse kampeerfestijn met je lover/vriendinnen/complete familie ergens in Drenthe. Jippie! Euhm, not! Iedereen behalve jij staat te springen, want koud, nat en omdat je ergens in the middle of nowhere vertoeft heb je geen bereik. Iedere keer klaag je weer steen en been, maar dit jaar verras jij iedereen door helemaal voorbereid aan te komen.

Het enige wat je nodig hebt is een aansteker. Daar maak je namelijk echt de blits mee. Je steekt het kampvuur aan, gooit die gaspit aan voor je moeder en steekt de kaarsjes aan om de tent gezelliger te maken. Binnen no time ben jij een echter kampeerder in de dop.

3. Kaarsjes aansteken

Over kaarsjes gesproken: het is november en dus de hoogste tijd om de woonkamer gezellig te maken met de mooiste en lekkerste kaarsen. Vanille, lavendel of vuurhout; geuren en kleuren te over. Kijk, en die lucifers hè, die breek je nou altijd af. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je met één lucifer nog niet eens twee kaarsen kunt aansteken of dan is 'ie alweer op. Een aansteker is dus veel efficiënter.

4. Bierflesjes openen

Je lover heeft naast jou nog een andere grote liefde: zijn good old biertjes op de vrijdagavond. Geen probleem dat hij met een compleet elftal de Champions League bij jullie thuis gaat kijken: jij verzorgt de hapjes wel. Op het moment dat je de biertjes voor ze pakt, hoor je ze al klagen: kan je 'm niet ook effe openmaken?


Hoe dan? Dat is de grote vraag als meneer weer eens de flesopener ergens rond heeft laten slingeren. Gebruik een aansteker! Jazeker, met een beetje oefenen heb je dit trucje zo onder de knie. Enne, je maakt ook nog eens dikke indruk op zijn vrienden. R-E-S-P-E-C-T!

5. Versiertruc #1

Je ziet hem al weken rond dezelfde tijd bij de bushalte staan. Na een paar wisselende blikken weet je het zeker: met hem wil je wel een beschuitje eten. Alleen hoe knoop je nou zo'n gesprek aan? Een volgende keer als je hem verloren naar een aansteker ziet zoeken, schiet je naar voren. Dit is jouw moment. Haal je aansteker tevoorschijn en biedt hem een vuurtje aan. Beste versiertruc ever!

6. Donkere ruimtes

Je oma is een schat, echt waar. Maar iedere keer als je weer die spookachtige kelder of zolder op moet om iets voor d'r te pakken, schiet je lichtelijk spontaan in de stress. Je houdt nog steeds niet van donkere ruimtes namelijk. Ja, ja, een lichtknopje zal er heus wel zijn, maar die is dus al een eeuw kapot. Opnieuw: je aansteker is hier je redder in nood. Even een paar keer scrollen en daar is het: vuur en licht!

Miss Bic by Otazu

Kijk, nu je weet dat een aansteker echt overal handig voor is, wil je natuurlijk het liefst je lichtje een beetje fashionable aansteken. Dat begrijpen wij, dus daarom hebben we voor jullie leZeressen een speciale verrassing.


Korting voor leZeressen

Het alom bekende sieradenmerk Otazu heeft de aanstekers van BIC in een nieuw en prachtig jasje gestoken. De Miss Bic by Otazu-lijn bestaat uit aanstekers die allemaal een even vrolijk en kleurrijk design hebben. 

Op de aanstekers uit de Miss Bic by Otazu-reeks staat daarbij ook nog een QR code, waarmee je 10% korting in de webshop van Otazu krijgt! Zo kun je je collectie accessoires nog verder uitbreiden.

Maar wij zouden Ze.nl niet zijn als wij niet ook een leuke korting voor jullie hadden geregeld. Met de kortingscode zepuntnl krijg jij 10% korting in de webshop van Otazu!. Benieuwd welke juweeltjes van sieraden er allemaal verkrijgbaar zijn? Neem een kijkje in de webshop.