Lifestyle / Celebs
Celebs

Wat celebs je leren over de liefde

“Go big or go home.” Deze en nog veel meer wijze liefdeslessen kunnen we leren we van de celebs. Want Cupido schiet zelfs bij de grootste sterren niet altijd even raak. Tip: maak nooit een sekstape, maar pronk wel met je lover.

Hollywoodsterren zijn soms ook maar gewoon mensen. En gelukkig spreken ze dezelfde taal der liefde als wij gewone stervelingen. Kunnen wij er mooi wat van opsteken als ze weer eens in de spotlights staan met hun gebroken liefdes, vreemdgaande echtgenoten en nieuwe vlammen. 

Les 1: Sta altijd achter je vent. Ook als dat bekent dat jij niet altijd in de spotlight staat.
 
Les 2: Pronk met je lover. Hij is het beste wat je is overkomen, dus neem hem mee naar elk feestje.
 
Les 3: Weest attent. Koop niet zomaar een cadeau, nee, de liefde moet er vanaf spatten. En het mag, nee móet gezien worden.
 

Les 4: Maak geen sekstapes. God knows wat er mee kan gebeuren in de toekomst. Tenzij je dingt naar een carrière à la Kim ‘Kont’ Kardashian en Miss ‘Chihuahua’ Hilton.
 
Les 5: Je privacy is heilig. Er liggen dan weliswaar geen paparazzi op de loer, toch hoef je niet op elke openbare plek elkaar af te lebberen of ruzies uit te vechten. Houd het intiem.
 
Les 6: Langeafstandsrelaties werken prima, zolang je over genoeg tijd en geld beschikt elkaar vaak op te zoeken.
 
Les 7: Je bent nooit te oud om verliefd te worden. (Oma Madonna iemand?)
 
Les 8: Trouwen doe je maar drie of vier keer in je leven. En alle huwelijken worden groots (met een hoofdletter G) gevierd.
 
Les 9: Welk schandaal er ook aan zijn broek kleeft, je blijft je lover trouw. Tenzij hij het met veertien vrouwen (Tiger Woods-schandaaltje) heeft gedaan. Dan moet je hem publiekelijk de grond in trappen.
 
Les 10: Er past niet maar één dekseltje op jouw potje (heb je ooit al die celeb break-ups bijgehouden?). De visvijver is groot, dus hengelen maar.
 
Les 11: Go big or go home. Pak alles groots aan, van jullie jubileum tot het bekendmaken van jullie verloving.
 
Les 12: Vertel niemand vervolgens dat je verloofd bent, maar laat telkens subtiel die joekel van een ring zien. Dan snappen ze de hint wel.

Les 13: Wacht tot de vijfde date voordat je bekendmaakt dat je een nieuwe lover hebt. Dan is het namelijk een blijvertje. Voor die tijd ben je de mysterie zelve.
 

Les 14: Gauw trouwen? Nope, vergeet het maar. Prins William en vrouw Kate gaven het goede voorbeeld met hun hobbelige liefdesweg naar het altaar. Dat duurde namelijk ongeveer een halve eeuw daten, een break-up en opnieuw een kwart eeuw daten.
 
Les 15: Victoria Beckham a.k.a. De Bitch en haar grote voetballiefde David Beckham zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Liefdesles nummer vijftien: blijf moeite doen er appetijtelijk uit te zien voor elkaar.
 
Les 16: Elke nieuwe vlam is de liefde van je leven, je soulmate, de toekomstige vader van je kinderen. Totdat de liefde over is. Dan ga je als ‘goede vrienden’ uit elkaar.
 
Les 17: Vertrouw nooit mannen die te goed zijn in liefdesliedjes spelen. Ahum, John Big Player Mayer, kuche, kuche.
 
Les 18: Wees sterker dan de roddels en geloof niet zomaar Jan en alleman die beweren het bed met je lover te hebben gedeeld.
 
Les 19: Het is mogelijk om beneden ‘je stand’ verliefd te worden. Of moeten we de moeder van de liefdesverhalen - Titanic - nog even voor je herhalen?
 
Les 20: Nog eentje van Titanic: Never let go. Ook al loopt het water je tot aan de mond, blijf voor je relatie vechten.
 
Bonus les: En als de break-up er dan toch komt, laat dan je advocaten de vieze spelletjes tegen elkaar uitspelen.
 
Wat heb jij intussen van de sterren al geleerd over de liefde?