Ludduvuddu? Verwen jezelf met de 'Gebroken hart verzekering?

Relaties door Kimberly

Is jouw relatie op de klippen gelopen? En dat nét nu alle winkels bomvol liggen met – excessieve zoetsappige – valentijnsartikelen? Sluit dan nu de ‘Gebroken hart verzekering’ af om je ludduvuddu te sussen...!

Potverdikkie. Love is in the air, maar niet voor jou. Je affaire met je collega Marco van Inkoop is uitgekomen, hij heeft voor zijn vrouw gekozen en daarbovenop ben je je baan ook nog eens kwijt. Je hart is gebroken. In honderdduizend stukjes om precies te zijn. Niets helpt, zelfs de allerbeste super-turbo-secondelijm werkt niet. 

Maar no worries, hulp is nabij! Je kunt nu namelijk, gratis en voor niets, de Gebroken hart verzekering afsluiten en je liefdesschade claimen! Een team van ervaren gebroken-hart-deskundigen zal kijken hoe de liefdesschade het beste vergoed kan worden en sturen linea recta een passende schadevergoeding op.


Schadevergoeding

Wat kan je verwachten nadat je de claim hebt ingediend? Het hangt af van de schade. Heb je last van huil- en vreetbuien? Of heb je juist last van opgekropte woede en verminderde eetlust? De ervaringsdeskundigen met minimaal twee gebroken hartervaringen bepalen welke uitkering het best bij jouw liefdesclaim past. Van een Netflix-abonnement – om vervolgens heel hard te snikken als Jack het wéér niet heeft gered – tot een volle voorraad aan chocolade, blije ballonnen om de breuk te vieren, een lief gelukspoppetjes of een online kattenfilmpje. 

Voor een ander

Ben jij zelf gelukkig in de liefde maar is je buurman, je beste vriendin, of je zus in tranen? Deel de actie met hen en maak ze blij met een bioscoopkaartje of een HEMA-bon om de kapot gegooide inboedel te vervangen.


Wie, wat, wanneer?

Sluit jij je al weken op in je huis met uitgelopen mascara en hysterische huilbuien? Dan ben jij wellicht de ideale kandidate voor de Gebroken hart verzekering. Sluit vanaf vandaag tot en met vrijdag de verzekering gratis af. De uitkering zal plaats vinden op Valentijnsdag zelf.

Ben jij momenteel een geschikte kandidate voor deze verzekering...?