Het dagboek van Ze: Uppies en downies

Vrije tijd door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over beauty, mode, seks en celebs is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...
 
Daar zijn we weer! De afgelopen weken hadden we een aantal up- en downmomentjes. Er werd flink gefeest maar ook flink gesnotterd. Kijk snel mee voor een kijkje achter de schermen bij Ze.nl! 
 
We hebben heel wat nieuwe, sappige real life verhalen in the pocket. Katjing! Maar terwijl Karin en Kimberly een klein feestje aan het bouwen waren, zaten Fleur en Marleen met kommer en kwel thuis. Marleen heeft twee verstandskiezen laten trekken. Ze vond het doodeng, maar gelukkig stond haar lieve papa aan haar zijde. Gevolg was wel dat ze - gelukkig voor eventjes - met hevige hamsterwangen door het leven moest. Na een week is de pijn weer een beetje over. Gelukkig maar, want het was ‘een hel!’. En onze arme Fleur was flink ziek. Daarom kroop ze diep onder een deken en keek ze Flikken Maastricht. 
 
Maar zoals gezegd, ups waren er zeker! Deze week hebben wij het magische getal van 400.000 unieke bezoekers per maand bereikt! Woehoe! En daarbovenop tikken we ook lekker aan met het aantal likes op Facebook: we hebben al 11.000 likes. Reden voor een feestje dus! Volgende week geven we  daarom een aantal leuke prijzen weg, dus houd Ze.nl in de gaten...
 

Na al dat gesnotter, waren we wel toe aan wat gezonds. Dat kwam goed uit, want Karin ging naar het persontbijt van Mondeléz. Zij introduceren een nieuwe ontbijtoptie: Liga BelVita Breakfast. De producten zijn lekker, gezond en geven je energie voor de hele ochtend!
 
Taart- en ontbijtresten in overvloed, dus schakelde Karin haar privéflosser in: haar dwergpapegaai Huib! Karin is weer restjes- en tandplakvrij hoor.


Maar omdat Kimberly vond dat er nog niet genoeg gesnoept en gefeest was, ging ze gezellig met haar vriendinnen een drankje drinken en naar de - heerlijke foute - film Toscaanse Bruiloft. 


Ook bezocht ze het persevent van het kledingmerk Costes. Daar presenteerde Costes de nieuwe voorjaars- en zomercollectie van 2014. Ze werd verwend met een lekker hapje, drankje en tot slot een overvolle goodiebag. 


En, love was in the air want 14 februari was het weer Valentijnsdag. Ook wij ontvingen op de redactie van mooiwatbloemendoen.nl een pakketje, het zogenaamde 'In case of love at first sight, break glass'. Deze pakketjes zijn in grote hoeveelheden verspreid in Nederland maar ook in andere landen. Mocht je Mr. Right spotten nét nu je in de trein zit, breek dan het 'glas' en haal de roos tevoorschijn voor een onvergetelijk, romantisch moment.


Wellicht hadden jullie het al in de gaten, maar Marleen loves DIY'en. Daarom kon ze het ook niet laten om voor Valentijn haar vriend te verrassen met een zelfgefrutseld en geknutseld kunstwerk. Ze maakte voor haar vriend deze mooie mok met de tekst 'Hey Mr. Handsome... Drink up your tea'Cute!


Fleur daarentegen kocht voor haarzelf een cadeautje. Op een dag stapte ze de redactie binnen met deze witte, tamelijk grote koptelefoon. Het was een fotowaardig moment want de verhoudingen (koptelefoon, iPod) zijn nogal ehh... uit proportie zeg maar.  


En natúúrlijk ontvingen we ook wat lekkers op de redactie. Deze overheerlijke popcakes van Cupcake Boutique. Nee maar echt, ze waren goddelijk. Het was een aardigheidje van Evelien van Cloud9. Superlief! Dankjewel. 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.