15 rampscenario?s die je niet wilt op je bruiloft

Relaties door Marleen_S
De witte duiven zijn nog niet losgelaten of de hel breekt los. Je aanstaande rolt bezopen de limo uit, er zit rode wijn op De Jurk en dan nog je schoonmoeder… De volgende rampscenario’s wil je echt niet meemaken op je bruiloft.

 
Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en de avond voor De Grote Dag val je als een roos in slaap. Totdat je wakker wordt door heftig gekletter tegen de ramen en een golf van misselijkheid door een opkomend griepje. En dan blijkt ook nog eens je aanstaande spoorloos. Daar gaat je prachtige bruiloft. Net zoals wanneer...
 
… je helemaal niet zo jaloerse bruidsmeisje (ahum) besluit om tijdens het diner uit wraak vol te flirten met je hubby, omdat je ooit in een ver verleden haar nieuwe pumps had geleend en niet had teruggebracht. Whut?
 
… de door jou goedgekeurde speech van je dronken oom ineens vervangen blijkt te zijn voor eentje in het kader van gênante jeugdherinneringen en pijnlijke akkefietjes tussen jou en je man. En o ja, ook nog wat geheimen die hij dus nog niet van je wist...
 


… de witte duiven je hele jurk onderschijten en jij de rest van de avond gedwongen bent om in een aftands exemplaar uit de gevonden voorwerpen-bak van het hotel te dansen.
 
… je je enkel breekt tijdens de openingsdans, omdat hij de flamenco niet onder de knie heeft. En je vervolgens de rest van de receptie moet missen omdat je vier uur ligt te wachten op de Eerste Hulp.
 
… de bruidegom ‘ietsje’ te laat aan komt kakken vanwege zijn 'iets' te uitgebreide vrijgezellenavond de nacht ervoor en je twee uur peentjes hebt staan zweten voor het altaar.
 
… er iemand opstaat om ook echt letterlijk bezwaar te maken als de dominee de toch wat legendarische woorden uitspreekt: ‘Spreek nu of zwijg voor het leven’.
 
… de champagne veel te lekker smaakt en je zwaar aangeschoten je zwager opbiecht dat je man eigenlijk tweede keus was, maar dat je het er maar mee moest doen. Hallo chantagemateriaal, hallo familiedrama.
 
… je moeder en vader aankondigen dat ze gaan scheiden. Dat dus.
 
… je net geworden mannetje (dronken, dat wel) heftig zit te tongworstelen met je tweelingzus. Of je nichtje dat heel erg op je lijkt. Moet je nou boos zijn of niet?
 


… de taart van je dromen wordt binnen gedragen en dat de bakker over de lompe voet van je tante struikelt en je voor honderden euro's aan beslag op de grond ziet kletteren.
 
… de dominee, de helft van de gasten en de weddingplanner afbellen, omdat er een best wel heftig griepje heerst en er niemand is om je te trouwen én dus ook niemand is om je te zien trouwen.
 
… hij de verkeerde naam zegt. Of jij. Of allebei.
 
… je door de zenuwen flauwvalt en bijna niks van de ceremonie meekrijgt en je wakker wordt en ineens getrouwd bent.
 
… de hele dag in het water valt vanwege een onverwachte regenstorm terwijl het hartje zomer is en de weerman had beloofd dat het 23 graden zou worden. Zelfs zo onverwacht, dat je je dus niet kon voorbereiden en je droomjurk keihard blijkt door te schijnen. Love. Your. Life.
 
… hij nee zegt. Erger kan niet toch?
 
Welk rampscenario lijkt jou het ergst? Of is jou iets verschrikkelijks overkomen op je bruiloft?