Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De allerleukste plus size-blogs

Reageer 0
Maatje ultra dun door te leven op een blaadje sla en lucht: nee, daar doen we niet aan. Wij houden van eten, van vrouwen met curves, maar ook van mooie kleren. Neem nou deze plus size-bloggers, die weten hoe het moet. En we like!
 
We zijn misschien niet altijd de grootste fashionista’s en liggen liever in onze joggingsbroek op de bank, maar we houden wél van mode. En van inspiratie. Modeblogs vliegen je om de oren, maar deze plus size-blogs zijn een bron van mode, júist voor de vrouw met curves. Kijk, daar trekken we gerust nog een zak chips voor open.
 
Gabi Fresh
Eerste heette haar blog Young, Fat and Fabulous, maar nu ze inmiddels een blijvertje is in curvy blogland heeft ze haar website vernoemd naar zichzelf, Gabi Fresh. Na haar afstuderen kwam ze maar niet aan de bak, dus besloot ze haar schrijfskills (en gevoel voor mode) in haar blog te laten zien. Haar grootste stijladvies? 'Ignore fashion rules!' Daar kunnen wij alleen maar ja en amen op zeggen. En haar blog blijft in de grote – boze – modewereld ook niet onopgemerkt. InStyle, Glamour en de Teen Vogue roemen haar om haar fashionstatements.
 

Gabi Fresh

Girl With Curves
Tanesha Awasthi is de bedenkster achter de inspirerende fashionblog Girl with Curves. Maar naast een liefde voor mode, heeft ze nog een passie: vrouwen van over de hele wereld zelfverzekerd(er) maken. Een positief zelfbeeld, no matter welke kledingmaat, wil ze met haar blog aanmoedigen. Ze heeft inmiddels al haar eigen kledinglijn gelanceerd, Tanesha Awasthi, en haar blog werd in 2012 uitgeroepen tot Best Curvy Blog. Nou, die kan ze mooi in haar plus size-broekzak stoppen.
 
Girl with Curves

Franceta Johnson
Deze 22-jarige curvy schone, Franceta Johnson, startte haar blog als een persoonlijk dagboek, maar inmiddels is ze zo bekend, dat ze behoorlijk kan leven van haar blog. Met haar website wil ze niet alleen laten zien dat je ongeacht je maat, vormen of kleur mag genieten van mode, maar dat het ook een complete way of life kan zijn. Zolang je maar trouw blijft aan jezelf, aldus Franceta. Haar hipperdepippe outfits liegen er in elk geval niet om.
 
Franceta Johnson

The Curvy Fashionista
Dit is niet zomaar een blog, het is een hele website vol met artikelen over lifestyle, mode en beauty. En allemaal hebben ze één ding gemeen: onder leiding van Marie Denee laat een heel team op The Curvy Fashionista de nieuwste trends zien, maar dan zonder graatmagere modellen die voor de camera poseren. The Curvy Fashionista is inmiddels een heuze community geworden waar iedere plus size-vrouw meer dan welkom is.

The Curvy Fashionista

The Curvy Blogger
Ben je meer op zoek naar wat romantische fashion? De Curvy Blogger plaatst op haar blog de meest prachtige modefoto’s van haar outfits. Deze krullenbol omarmt haar vrouwelijke rondingen en met haar poppengezichtje steelt ze zo je hart.

The Curvy Blogger

Elann Zelie
Elann Zelie is een gekke dame met een groot hart voor mode. Haar outfits zijn kleurrijk, speels en altijd met een twist. Ze woont in New York en is niet alleen voor de camera, maar ook achter de schermen druk bezig met mode. Veel creaties maakt ze namelijk zelf! En voor anderen, als cadeautje. Elann heeft naast haar eigen blog inmiddels ook haar eigen online boetiek, Zelie for She. En uiteraard, voor alle dames met een maatje meer.
 
Elann Zelie

Welke curvy blogger vind jij het leukst? Weet jij nog meer plus size-blogs?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Tineke Janzen

  Leuk dat jullie hier aandacht aan besteden. Er zijn ook heel veel Nederlandse plus size blogs, misschien leuk om hier ook eens wat over te schrijven.

  Mijn eigen (plus size) blog:
  http://mysupersweetlife.com/

  Andere blogs van meiden/vrouwen die wat steviger zijn:
  http://www.missiris.nl/
  http://www.stylehasnosize.com/
  http://yearsof-ourlives.blogspot.nl/
  http://www.supersizemyfashion.com/
  http://www.oh-saycanyousee.nl/
  http://www.xlfashionfile.com/
  http://wondervol.nl/

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen