Het dagboek van Ze: Stressen en relaxen

Werk & studie door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Druk, drukker, drukst was het afgelopen dagen op de redactie. Dat zorgde dan ook voor de nodige stress en zodoende werd het tiktempo een tikkeltje verhoogd. Máár, met alle liefde en plezier en bovendien stonden er waanzinnig leuke dingen in het vooruitzicht! 


Karin vertrok op een vroege maandagochtend naar het Gelderse Nijmegen om daar de officiële opening van de nieuwe Primark bij te wonen. Een drukte van jewelste was het, maar ze stond te trappelen om de leukste (en vooral de goedkoopste) dingetjes in te slaan. En ze is goed geslaagd! Zo kocht ze onder andere een leuk paar schoenen – voor maar 8 euries (katjing!) – sieraden, een spijkerkokerrok en een crop top voor de warme zomerdagen die op komst zijn! 


Ook Kimberly mocht de deur uit voor een leuk persevent van het Braziliaanse merk Ipanema. Ipanema is één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld, en ook de collectie van 2014 is weer erg vernieuwend en bovendien eco-vriendelijk doordat de producten 100% recyclebaar zijn. Tijdens het event werd ze vriendelijk verwelkomd met een lekker aardbeiensapje en is ze goed verwend met een fijne manicure. Ook kreeg ze schattige glitterslippertjes mee en inderdaad: doordat de slippers gemaakt worden van recyclebaar materiaal lopen ze heerlijk zacht! 


Marleen vertoefde lekker thuis en stak haar handen uit haar mouwen door een nieuw pareltje in elkaar te knutselen. Want, een nieuw seizoen betekent een nieuwe statementketting! Dit maakte ze onder andere met neon glaskralen en een oude ketting van een oud uitgaanstasje. Ook maakte ze deze overheerlijke minipizza van bladerdeeg, gegrilde groenten, mozzarella en tomaat. Super easy peasy!


Of we ook nog iets leuks hebben ontvangen op de redactie? Jazeker! Namelijk het boek van Linda Jansma: Doelwit. Het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Judi en Leila die drie jaar geleden zijn gevlucht en ondergedoken in Amsterdam, om aan de dodelijke eerwraak van Leila’s familie te ontkomen. Als Leile zwaargewond in het ziekenhuis belandt en haar zoontje spoorloos verdwijnt, lijkt het erop dat hun verblijfplaats is achterhaald… Jansma wordt betiteld als één van de besten in het genre en schreef de beste Nederlandse vrouwenthriller van 2013. 


De foto's spreken boekdelen, want wauw: wat zijn dit prachtige kiekjes! Misschien dat jullie het al gelezen hebben, maar Karin mocht – samen met collega Claartje – voor een persreis van Jiba en Eliza was here naar de Algarve in Portugal. Wat ze daar hebben gedaan? Nou, veel gefietst, hardgelopen op langgerekte stranden, gecrost met een gehuurd autootje, gepicknickt op het strand en heerlijk gerelaxt aan het zwembad in de brandende zon. 


Fleur en Kimberly waren best wel een heel klein beetje (zeg maar heel erg) jaloers! Want terwijl onZe Karin lekker met de billen in het zand zat, vonden Fleur en Kimberly het maar koud op de redactie. Gelukkig bood dit dekentje samen met een kopje thee de oplossing en tikten ze weer vrolijk verder! 


En ook onZe Fleur is een échte crea bea en ging aan de slag met shampooflessen. Stiekem vond ze die namelijk niet zo mooi dus kocht ze een aantal dispensers die ze nu in plaats van haar shampooflessen gebruikt. En om haar badkamer nóg leuker te maken toverde ze haar hem om in een - zelf ingerichte - hammam. Het is nu haar favo plekje in huis en een ideale manier om lekker tot rust te komen. 


Want, zoals jullie misschien wel weten, gaat Fleur het liefst helemaal zi- za- zen door het leven en plaatst ze onder andere op de Zenfiles fijne tips om dit te kunnen realiseren. Het gaat zo goed met de Zenfiles dat ze een mijlpaal van 1000 unieke bezoekers heeft bereikt! Woehoe! Reden voor een feestje! Wat voor feestje? Fleur trakteert op een workshop 'Zen in een halve dag'. 


Ook Kimberly vierde een feestje want ze was jarig! Op een zonnige zaterdagmiddag stroomde een hele bups familie binnen voor een minifeestje met lekkere taartjes, koffie en – in de namiddag – een barbecue met een zelfgemaakte Italiaanse pastasalade. Oh, en ze kreeg het boek Anti Glamour, veel lekkere bonbons van haar lieve vriendin, oorbellen, een leuk fotolijstje en nog veel meer leuke dingetjes. 

Fleur ging ook op bezoek en wel bij haar zusje in Leiden. Na een fijne zusjesdag kon ze het dan ook niet laten om haar kitten - die Mr. Nillson heet - eens lekker te kroelen. Ah koetjiekoe… Ook maakte Fleur dit lekkere, verfrissende drankje van bruisend water met gember, munt en citroen. Jummie!  

En euh... in het kader van bruisen (lees: gasvorming etcetera) hebben wij een artikel geschreven over onze gênantste scheetblunders. Dus, houd Ze.nl goed in de gaten...! 

Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!

P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.