WIN: Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick!

Winacties door Fleur


Of je nu op een feest of op kantoor bent, gestifte lippen zijn mooi! En al helemaal met de Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder, waarmee je van je lippen echte blikvangers maakt. Goed nieuws: jij kunt de lipstick winnen!

Het komt in een mooie verpakking en zorgt er op verschillende manieren voor dat je lippen er meer dan fabulous uitzien: de Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder. Deze lippenstift bestaat uit drie componenten die je lippen superverleidelijk maken.

Intensiteit
De Pure Color Envy Sculpting-lijn bestaat uit twintig intense kleuren, van subtiele nudetinten tot fellere vampkleuren als rood en dieproze. Welke tint je ook kiest, je bent verzekerd van intensgekleurde lippen met een warme uitstraling.

Textuur
Niet alleen zorgen de lippenstiften van deze collectie voor een opvallend mooigekleurde mond, ook bezorgen ze je lippen, door de vele kleurschakeringen, meer vorm, textuur en volume. Het resultaat? Zeer sexy lippen.

Hydratatie
Last but not least: de Pure Color Envy Sculpting-stiften maken met hun romige structuur je lippen lekker zacht. Bovendien bevatten de lipsticks een formule die ervoor zorgt dat je lippen binnen no time langdurig gehydrateerd worden. Met het nieuwe Time Release Encapsulated Moisture Complex, waar hyaluronzuur in zit, nemen je lippen de hele dag vocht op en houden ze dit ook vast. Daardoor is je mond om te zoenen!

Stijlvol
Goed, de lippenstiften doen dus heel veel voor je lippen, maar het oog wil ook wat. Estée Lauder zou Estée Lauder niet zijn als daar niet aan gedacht was. De lipsticks komen in een prachtige, vrouwelijke verpakking met gouden magnetische sluiting, waardoor de huls er niet alleen superchic uitziet, maar ook nog eens goed dicht blijft.

Winnen
Kun je niet wachten je lippen een mooie metamorfose te geven? Wij mogen twee lipsticks in de populairste kleuren Defiant Coral en Envious weggeven ter waarde van € 32,00 per stuk. Om kans te maken op de prijs, dien je je hieronder in te schrijven voor de Estée Lauder-nieuwsbrief. Door deelname aan de winactie geef je Estée Lauder dus toestemming om je hun nieuwsbrief te sturen.   

Deze actie loopt tot en met 2 juni 2014

Wil je er zeker van zijn dat je een Pure Color Envy Sculpting-lipstick aan je stash kunt toevoegen? Voor € 32,00 shop je 'm in de de Estée Lauder Eshop!