How to: Beautylooks voor deze zomer

Make-up door Kimberly
It’s summertime! Oké, bijna dan. En om je alvast tot in de puntjes voor te bereiden op een hallelujah hittegolf geven wij twee zomerlooks van LookX prijs. Bekijk hier hoe je deze het beste aan kunt brengen.

LOOkX 

In de zomer doen we niets liever dan op een wit strand met een overload aan zon vertoeven, lurkend aan heerlijke, verfrissende cocktails. Pling! Op dat laatste inspireerde LOOkX haar zomercollectie. Op de lekkerste zomercocktails mixte het beautymerk een limited edition make-upcollectie vol felle, sterke kleuren en zachte fruittinten. Hoe je de looks het beste aanbrengt? Wij geven je tips! 
 


De zogenaamde Cocktail Trendcollectie kent vier nieuwe olievrije mixed colours eyeshadows. Elke oogschaduw bestaat uit twee verschillende kleurpigmenten en texturen, wat zorgt voor een glanzend effect. Alle vier zijn ze te koop voor een pril prijsje van € 7,75. Naast de oogschaduw biedt LookX ook een hooggepigmenteerde stick die de lippen en/of jukbeenderen voorziet van een fris kleurtje. De Lip-Blush Stick is verkrijgbaar in het oranje én in het roze en hebben beide een prijskaartje van € 14,95. Vind je glanzende lippen iets meer bij jou passen? Kies dan voor de fijne Care & Shine gloss. Dit pareltje is dankzij de neutrale nudetint ook goed te combineren met één van de LOOkX Lip-Blush Sticks. 

Look 1: Soft pastel 
Bij deze look ligt de focus op één mooie lichte tint. Dat maakt het aanbrengen makkelijk: kies één van de vier tinten Cocktail Eyeshadow, omlijst hiermee je hele oog, en vervaag tot je arcadeboog of – voor de ladies met lef onder ons – je wenkbrauw. Breng de waterproof eyeliner aan op de binnenste wimperrand voor wat contrast, geef je wimpers een likje mascara en kleur je lippen in met een lichte lipstick.  
 

Look 2: Ooo, oranje!
Dé tint voor deze zomer? Oranje. En dan niet de brave variant, nee, knallend oranje! Met loud lips als deze is het aan te raden om de rest van je make-up rustig te houden. Kies voor een oogschaduw met beige tint, wederom een klein likje mascara op de bovenste wimpers en als finishing touch een grijze of zwarte eyeliner waarvan het eind sexy omhoog krult. 

 
Nude tip 
Let op: de trend van deze zomer is om minimalistische blush te gebruiken. De nude trend keert elk seizoen wel terug, maar steeds een tikje anders. Bij de trend van nu is bijvoorbeeld amper een blos te zien, hooguit een veegje lichtroze of perzik. Breng een klein streepje LOOkX Lip-Blush Stick aan op het jukbeen en vervaag het met je vingertoppen. Klaar! Ready to shine… 

Wil jij deze nieuwe collectie van LOOkx hebben? Koop 'm hier.

Welke look vind jij het mooist? En wat is jouw favo look voor de zomer?