Hoe sla je een sugar daddy aan de haak? Sugar baby Carla leert het je

Relaties door Kimberly

Carla Abonia is tot op het bot verwend en vertroeteld. En mocht je denken dat ze dat aan haar rijke pappie te danken heeft, dan heb je het mis. Carla heeft een sugar daddy, en richt nu samen met hem een universiteit in New York op.
 
Ken je Emma nog? Emma heeft drie sugar daddy's en krijgt in ruil voor gezelschap, al (!) haar maandelijkse kosten vergoed. Bovendien verwennen ze haar met allerlei reisjes en cadeautjes en is naar eigen zeggen ‘een handtas slechts een phonecall away’. Ook de 37-jarige Carla heeft zo ongeveer alle landen van de wereld gezien, en wordt overladen met Chanel-, Prada en Gucci-waardige cadeaus. Toch merkt ze dat dit soort verhoudingen niet altijd rozengeur en maneschijn is, en daarom richt ze, samen met haar vergrijsde vriend Alan Schneider, een universiteit op. Huh? Een uni? Jup, een universiteit waar je leert hoe je een rijpe scharrel aan de haak slaat... 

 
KFC-kippenbouten 
Al een tijdje draait Carla mee in het sugar baby-leven. Ze begon haar carrière toen ze haar relatie verbrak met haar toenmalige vriend. “Hij was egoïstisch en gierig”, aldus Carla. “De druppel was toen mijn vriend een emmer kippenbouten van de KFC mee naar huis nam en vervolgens alles alleen opat. Toen hij mij de kliekjes en een kus wilde geven, was de maat vol.” (Tsssk. Dé eikel.) Abonia wist niet hoe snel ze zich van hem moest verlossen en speurde vervolgens het web af op zoek naar een keurige, zelfstandige man. En die vond ze. Alan, een ware sugar daddy, was het resultaat en tot op de dag van vandaag is ze dolblij met hem, zo vertelt ze aan DailyStar
 
Uni voor oldies 
De tortelduifjes zijn zo gelukkig samen dat ze hebben besloten een universiteit op te richten waarin ze les gaan geven in het sugar baby zijn. “Wij vrouwen willen goed behandeld worden en daar zorgt een suikeroom voor”, zegt Carla. Schooldirecteur Alan, die ook de datingsite SugarDaddyForMe.com heeft opgericht, voegt daaraan toe: “De universiteit is ervoor bedoeld om meer begrip voor deze vaak verkeerd begrepen levensstijl te krijgen. Bovendien weten veel vrouwen niet hoe ze de mannen moeten benaderen, dus proberen we hen daarin te steunen.” Seksualiteit, begrip, royaliteit, aantrekkingskracht en wederkerigheid zijn dé sleutelwoorden die het duo centraal stelt. Zo proberen ze meer respect te creëren naar elkaar toe. 

 
Geen seks, maar vonk 
Wie ze allemaal over de vloer krijgen? Carla zegt: “Een groot deel van de suikernichtjes is tussen de 21 en 35 jaar, vaak aantrekkelijk, goed opgeleide vrouwen maar die toch - helaas - worstelen met financiële problemen. Een sugar daddy is een perfecte oplossing om hen te kunnen helpen." Waar de lessen over gaan? "De lessen gaan niet alleen over seks, we helpen ze ook met het ontdekken van een vonk zodat ze zich echt verbonden voelen met hun sugar daddy. Ze moeten de verdere voordelen van een suikeroom als intelligentie en kracht inzien, daardoor gaat het daten makkelijker." Carla is ervan overtuigd dat meer vrouwen een sugar daddy zouden moeten proberen. “Ze krijgen er geen spijt van, dat weet ik zeker.” 
 
Wat vind jij van het duo en hun initiatief om een universiteit op te richten?