Het WK: ben jij al klaar voor Australië - Nederland?

Vrije tijd door Redactie Ze.nl


De geweldige overwinning van Nederland op Spanje afgelopen vrijdag, staat ons nog vers in het geheugen. De oranjekoorts is nu echt toegeslagen en we kunnen niet wachten op de wedstrijd van morgen! Ben jij er al klaar voor?

Misschien ga je met vriendinnen in de kroeg kijken. Of lekker thuis met je lover op de bank. Hoe dan ook: als we winnen zal het weer een topfeestje worden. Echter, qua voorbereiding op de wedstrijd zit er nogal wat verschil tussen hoe mannen en vrouwen dat doen. Vrouwen nemen rustig de tijd om hun social media te checken van tevoren.  En mannen? Die wachten met spanning en trillende handjes af tot de wedstrijd begint, zo blijkt uit onderzoek van Jillz.
 


Wil je zien hoe mannen en vrouwen het WK beleven? Bekijk hier de Jillz-video!

fout in embed: media provider niet ondersteund

Jillz Orange is een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange (met toevoeging van sinaasappel- en citroensap) omvat het Jillz assortiment twee andere smaken: Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%. 
 
Volg Jillz via Facebook en de website.