Tijd weer voor een feestje: Nederland ? Chili!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
We staan natuurlijk al met één been in de finale en daarom kijken we nóg meer uit naar morgen: de wedstrijd Nederland – Chili. Geen zenuwen, maar lekker een feestje bouwen thuis of in de kroeg met lekkere hapjes en vrienden!
 
Want ja, wij vrouwen zien het WK gewoon vooral als een feestje. Waar manlief nagelbijtend de hele dag loopt te ijsberen van de zenuwen, kijken wij vooral uit naar de verkleedpartijtjes, bitterballen en gezelligheid. Je zou verwachten dat mannen daarom het liefst met vrienden naar de wedstrijd kijken. Maar niets is minder waar! Vrouwen blijken toch onmisbaar, aangezien 14% van de mannen een voetbalwedstrijd een mooi moment vindt om te flirten, zo blijkt uit onderzoek van Jillz. Wij vrouwen hebben vooral oog voor de mannen op het veld en hopen dat de spelers hun shirt uittrekken na het maken van een doelpunt…

Wil je zien hoe mannen en vrouwen het WK beleven? Bekijk hier de Jillz-video!

fout in embed: media provider niet ondersteund

Jillz Orange is een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange (met toevoeging van sinaasappel- en citroensap) omvat het Jillz assortiment twee andere smaken: Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%. 
 
 
Volg Jillz via Facebook en de website.