Unboxing: de Beautybox van juni

Lichaam door Kimberly
We gaan op vakantie en nemen mee... tja, wat eigenlijk? Jouw bikini’s en cocktailjurkjes zijn zo uitgezocht, maar wat pak je in aan beautyproducten? Beautybox stelde een fijn zomerpakket samen en wij mochten ‘m unboxen. Kijk je mee? 

Het zomerpakket, onder andere bestaande uit een luxe haarverzorgingsduo en een Rituals-handcrème voor zijdezachte handen, is fijn samengesteld om optimaal te kunnen genieten van deze zomer. En remember: 'happy girls are the prettiest.' En happy word je zeker van deze producten! 


Rituals – Handlotion 'Infinity'
We beginnen met een fijn crèmepje van Rituals. Want ondanks de blootstelling aan zee, zout en zon blijven je handen lekker zacht en soepel met deze handlotion ‘Infinity’. De geur is een mix van sinaasappel en munt en daarom erg verfrissend. En het fijne: hij is makkelijk uitsmeerbaar en plakt niet. 
 
 
Anatomicals – Self Tanning Lotion
Last van een bleke snoet? Het merk Anatomicals biedt een Self Tanning Lotion waarmee jij alvast een mooie, jaloersmakende egale tint kunt creëren. Breng de bruine substantie gelijkmatig aan over het lichaam en wacht even met aankleden. Het tanningproduct heeft de titel: ‘Get a tan without looking like your gran’, want een bruin tintje is hot, maar natuurlijk is het wel zo fijn dit op een veilige, rimpelvrije manier te kweken. Hilarisch. 
 
 
Scottisch Fine Soaps – Shampoo & Conditioner 
Deze shampoo – verzorgend en zuiverend voor je haar – brengt de hoofdhuid tot rust. Ideaal voor de zomer dus, met al dat zout, zand en zweet. En we sluiten een wasbeurt natuurlijk af met een conditioner. Want ook deze conditioner hydrateert en verzorgt. Extra praktisch aan deze twee flesjes: ze zijn verkrijgbaar in een travelsize. Handig voor in je (hand)bagage! 

 
LOOkX – Lip & Blush stick 'Caribana'
De naam zegt het al: deze stick kan zowel voor de lippen als voor de wangen gebruikt worden. Handig! Breng de stick aan op je mond voor een knallende zomerlook, of ga ermee over je wangen voor een romantisch, peachy effect. Tip: gebruik het make-upproduct niet voor beide tegelijk, want dan ehh… krijg je een soort van tokkie-taferelen. 


Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.