Prins George een van ?s werelds meest felbegeerde vrijgezellen

De maatschappij door Kimberly

Wij. Houden. Van. Mannen. En als er dan een lijst wordt samengesteld met honderd-en-één hunks, zijn wij vrouwen niet weg te slaan. Maar deze keer maakte People Magazine een heel vreemde keuze voor een van de Sexy Single Guys… 

Jaarlijks publiceert het tijdschrift People Magazine de ‘101 Sexy Single Guys’. Wat betekent dat we weer eens lekker kunnen wegglijden tijdens het bladeren tussen hete heren met harde wasbordjes, stevige billen, gedefinieerde kaaklijnen en hagelwitte smiles. En wie staat daar? Op pagina 34, met pamperbillen, slechts twee doorgekomen tandjes en een engelblonde haarlok? Tussen heerlijkheden als Zac Efron, Ryan Gosling, Joe Manganiello en Scott Eastwood staat prins George. Hij is met zijn elf maanden verkozen tot een van ’s werelds meest felbegeerde vrijgezellen. Say what?!

Hollywood’s Hottest Bachelors

Ja, je leest het goed. De kleine troonopvolger staat in het lijstje van Hollywood’s Hottest Bachelors. En dat roept geschokte reacties op, zo meldt Nu.nl. Allen zijn hot, zo single als het maar zijn kan, maar óók dik boven de achttien. George daarentegen heeft nog maar net zijn eerste stappen gezet. En dat kan echt niet, zo vinden velen.

 

Kritiek

Veel mensen vinden het onverantwoord om een baby van nog geen jaar oud ‘hot’ te noemen. Via social media laten lezers van het Amerikaanse blad weten de keuze voor George in de lijst ‘apart’ te noemen en ook entertainmentsite Heat World reageert verbaasd op de keuze van het blad. En terwijl iedereen luid en duidelijk zijn mening laat horen op social media, heeft het blad nog geen reactie gegeven op de kritiek. George zelf trouwens ook niet. Die is veel te druk met leren lopen.

Wat vind jij van de keuze van het blad? 

Beeld: Reporters