Lifestyle / Winacties
Winacties

Doe mee met ons onderzoek: ?Hoe ver ga jij in de liefde?? (+WIN!)


Binnenkort verschijnt de nieuwe Nederlandse film De Overgave, gebaseerd op de erotische roman De Overgave van Floor. Het thema van de film is ‘hoe ver ga jij in de liefde’? Waar wij benieuwd naar zijn: hoe ver ga JIJ in de liefde?
 
Laatst schreven wij al over de nieuwe film De OvergaveDe Overgave is een eigentijdse, romantische, erotische film en is het Nederlandse antwoord op Fifty Shades of Grey. Een film over het opzoeken van grenzen in de liefde. Want… hoe ver ga jij in de liefde?
 
 
Zowel de makers van de film als wij van Ze.nl zijn daar erg nieuwsgierig naar! Wat als je vriend seksuele verlangens heeft die jij helemaal niet ziet zitten of waar je nooit over nagedacht hebt? Wat doe je dan? Ga je mee in zijn verzoek…? Daarom hebben wij samen met de makers van De Overgave een kort onderzoek opgezet. Uiteraard is het onderzoek volledig anoniem!
 

Winnen
Natuurlijk verloten we weer leuke prijzen voor de dames die meedoen aan onze enquête. Onder de deelnemers verloten we 5 x het boek De Overgave van Floor én 10 x 2 bioscoopkaartjes voor De Overgave! Om kans te maken dien je dus eerst de enquête in te vullen, om vervolgens hieronder op de meedoenbutton te klikken, om kans te maken op een van de prijzen. Heel veel succes!
 
Klik HIER om naar de enquête te gaan.