Fabulous fitness: de ideale sportoutfit (+WIN!)

Winacties door Marleen_S
We zitten niet altijd te springen om naar de sportschool te gaan, maar als we het doen, willen we wel shinen op de loopband. En dat doe je in hippe sportkleding. Onze favoriete sportoutfit? Die scoorden we bij Perry.

De tijden van saaie grijze trainingsbroeken, lompe witte gympen en een oud T-shirt dat dienst doet als sportshirt zijn voorbij. Anno 2014 doen we het met neonkleurtjes, vrolijke printjes en sneakers die je ook gewoon onder je spijkerbroek kan dragen. Want de sportieve look is in. Zowel in de sportschool als op straat!

Een leek in sportkleding

Nu ga ik - Marleen - eerlijk zijn, ik ben een leek in sportkleding. Want ja, wie let er nou op me als ik in de woonkamer met een online fitnessprogramma sta mee te squaten? Of in een ingewikkelde kleermakerszit naar mijn centrum zit te ademen tijdens yogales? Dus ik was benieuwd, hoe voelt het, goed ademende sportkleding?


 

In één woord: fantastisch! Kleding dat lekker strak op je lijf zit, maar niet knelt. En waar je ook met trots mee over straat kan rennen. Sommige mensen zeggen dat je extra lekker sport als je er goed uitziet en geef ze eens ongelijk, een blik in de weerspiegeling van mijn raam geeft me stiekem toch extra zelfvertrouwen.

Perry 

En als er één winkel is waar je voor al je sportkledingwensen terecht kan, is het Perry. Of je nu tennist, graag wandelt tijdens een kampeervakantie, voetbalt of altijd te vinden bent tijdens in de fitnessschool, je vindt er voor alles wat. Van sportschoenen tot bh’s en van fluorescerende hemdjes tot sportbenodigdheden zoals gewichtjes. En als je niet zo goed weet waarmee je je sportkledingcollectie wilt uitbreiden, is het Perry Magazine echt een bron van inspiratie. Like!

Ik nam eens een kijkje bij Perry en snuffelde wat rond. En tijdens mijn sportkledingzoektocht kwam ik de volgende hele leuke hebbedingetjes tegen. Sporttas inpakken en bodypumpen maar!

Van capribroek tot hardloopschoenen
Als eerste koos ik voor een nieuwe caprisportbroek, die kan namelijk zowel in de winter als de zomer. Superhandig dus. Deze broek van Nike is niet alleen een pareltje om te zien, hij voert ook je zweet makkelijk en snel af en door de elastieken boord glijdt hij niet zomaar van je pronte billen tijdens het hardlopen.

Ook een sporthemdje en een nieuwe sportbeha van Nike behoort nu tot mijn sportkledingcollectie. En voor de koudere dagen koos ik een fluorescerend geel T-shirt. Daarmee val ik goed op als ik, wanneer de avonden korter en donkerder worden, een rondje ren. 



Helemaal fan ben ik van deze sportschoenen van Nike. De schoen ziet eruit zoals een klassieke sportschoen, maar door de speciale Phylon heb ik extra steun bij zijwaartse bewegingen. Handig als ik me in allerlei rare bochten wring in de sportschool.

Wil jij ook zo'n hippe sportoutfit scoren bij Perry? Neem dan een kijkje op de speciale Ze-pagina van Perry. Van de nieuwste hardloopschoenen tot de ideale broek voor een stevige work-out!

Winnen

Kun jij wel weer een hippe sportoutfit gebruiken? Goed nieuws, Ze.nl mag namelijk 5 Perry-bonnen ter waarde van € 100 per stuk weggeven om een fabulous sportoutfit te kopen! Wat je moet doen om kans te maken? Laat je e-mailadres achter in onderstaand e-mailformulier. Als je een van de winnaressen bent mag je op donderdagavond 2 oktober je sporty outfit komen uitzoeken bij Perry Sport in Nieuwegein. Let op: deze bonnen kunnen alleen die avond in het filiaal in Nieuwegein ingewisseld worden. Zorg dus dat je die avond beschikbaar bent! Lees hier de voorwaarden.