Van achtereeeeen: de nieuwe 'back selfie'-trend

Media door Kimberly
Eens in de zoveel tijd geven we je een update vanuit selfie-land. En deze keer is het weer zover. Een nieuw soort kiekje doet de ronde op social media: de ‘back selfie’. Van achtereeeeeeen! 
 
Om heel eerlijk te zijn, zijn we een beetje selfie-moe. Je kijkt effe niet op Instagram, en voor je het weet zit je door talloze ‘on my way’-, ‘in the gym’- en ‘mirror’-selfies te scrollen. Heb jij er ook genoeg van? Dan klik maar snel verder naar eh… bijvoorbeeld dit artikel, of deze.

Kun jij er geen genoeg van krijgen? Dan hebben we nieuws: het is niet de healthie, uglie of belfie die het goed doet, het is de ‘back selfie’ die hot topic is. Van Beyoncé tot Miley Cyrus en van Rihanna tot Rita Ora; allemaal hebben ze de selfie-smaak te pakken. Van achteren! Waarom precies? Dat weten we niet. Het zal ongetwijfeld iets met hun strak afgetrainde bilpartij en Instagrams-geen-borsten-beleid te maken hebben. Want ja, de celebs staan één voor één in hun blote boobies. Maar die zie je niet. Há! 

 
Goed voor de Insta-dag komen
Daarnaast geeft DailyMail nog een ander ‘gepast’ argument waarom de ‘back selfie’ – die ondanks het feit dat het geen echte, échte selfie is, toch als selfie wordt beschouwd – een succes is. Zo hoef je geen make-up en filter (over filter) te gebruiken om toch een beetje goed voor de Insta-dag te komen. Daarnaast steelt niet bijvoorbeeld Bey-Bey, maar de prachtige omgeving de show. En dat is waar het allemaal om draait. Zien? Check ze hier. 


Miley Cyrus topless in de peace-pose 


Bey-Bey denkt na over het leven met uitzicht op een ondergaande zon


Millie Mackintosh neemt nog een duik op Ibiza


Kendall showt haar jaloersmakende omgeving én lichaam. Wow!


Rihanna pronkt met haar bootylicious booty


Rosie Huntington-Whiteley kijkt uit op de zee 


Rita Ora staat topless en wel on top of the world


En Gisele Bündchen bedankt op deze manier haar twee miljoen Instagram-followers


 
Heb jij al een 'back selfie' geschoten?