WIN: Een jaar lang gratis condooms

Winacties door Redactie Ze.nl
Je hebt het vast weleens meegemaakt: jij en je potentiële lover trekken elkaars kleren van het lijf en in the heat of the moment blijken er geen condooms aanwezig te zijn. Vanaf nu niet meer. Win een jaar lang gratis condooms! 

Tijdens een feestje tussen de lakens is een feestmuts een must. Want zeg je 'seksuele overdraagbare aandoening', dan zeg je ‘dat overkomt mij toch niet’. En dat is fout. Het kan namelijk iederéén overkomen, ook jou dus. En om nou op het moment suprême geen Pipi Vangkous bij de hand te hebben, is niet zo handig. Een soa of een ongewenste zwangerschap is een hartstikke vervelende situatie en omdat je die kopzorgen liever kwijt dan rijk bent, biedt Allecondooms.nl jou de mogelijkheid om condooms altijd binnen handbereik te hebben. Jij maakt namelijk kans op een jaar lang gratis condooms! Ieder kwartaal krijgt de winnaar een condoompakket met minimaal 100 condooms. Is dat geen (bed)feest?! 



Smaak- en funcondooms 

Condooms zijn er in allerlei soorten, smaken en maten. Niet zo gek dus dat de site een groot aanbod heeft. Wat dan zoal? Allecondooms.nl verkoopt naast gewone condooms, ook smaakcondooms – van sinaasappel, aardbei, appel tot banaan – en funcondooms. Allemaal zijn ze van topkwaliteit en voordelig geprijsd. Extra fijn: ze zijn altijd anoniem en veilig te bestellen. 



Meedoen

Wil jij kans maken op een jaar lang gratis condooms? Dat kan! Wat je daarvoor moet doen is simpel: klik op de meedoenbutton en like vervolgens Ze.nl op Facebook en Allecondooms.nl. Eitje toch? De actie loopt tot en met 28 augustus dus grijp je kans!