Het dagboek van Ze: Back to work!

Werk & studie door Kimberly
Sappige verhalen tijdens de lunch, meeblèren met foute nummers en spontane snoepaanvallen: welkom op de redactie van Ze.nl. Na alle artikelen over relaties, seks, gekke trends en beauty is het tijd om jullie een kijkje te geven in het dagboek...

Yes! We zijn weer allemaal bruingebakken, uitgerust en vol nieuwe inspiratie terug van vakantie en dat betekent dat we weer volop kunnen schrijven om jullie van fijn leesvoer te voorzien. Benieuwd wat er de afgelopen weken in en rondom de gezelligste, leukste redactie van Nederland gebeurde? Wij geven een kijkje behind the Ze-scenes.

Hiep hoi voor jarige job Huib! We zongen maar liefst één keer hoera voor Kaats dwergpapegaai en dat moest groots gevierd worden. Hoe Karin en haar vriend dat deden? Ze haalden de toeters, bellen, vlaggen en slingers uit de kast en versierden daarmee zijn kooi, zongen uit volle borst een drietal verjaardagsliedjes en kochten tot slot een privé-zwembadje waar hij eindeloos speelplezier in kon beleven. Echter heeft Huib zijn swimmingpool nog met geen poot aangeraakt, die chillt 'm liever op zijn nieuwe hotspot: de garderobe. Valt ons een beetje van je tegen, Huib.
 
 

Op de redactie kregen we twee literaire thrillers opgestuurd: Conflict en Kwetsbaar. Conflict is het debuut van Susan Moonen en gaat over twee beste vriendinnen, Eva en Lotte, die al sinds hun kindertijd onafscheidelijk zijn. Dan worden er plots in Ravenstein drie vrouwelijke lijken gevonden; verkracht, mishandeld en verminkt. Eva denkt te weten wie verantwoordelijk is voor deze daden maar zet daardoor de vriendschap met Lotte op het spel. Kwetsbaar is geschreven door publiekslieveling Linda Jansma. Haar pil gaat over Janine, de mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury. Wanneer haar grote liefde voor de deur van deze dansgelegenheid wordt vermoord, stort haar wereld in. Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? 


Ja, sorry. Wéér een huisdierfoto. Als je zou denken dat je op Helma’s Huisdierenforum terecht bent gekomen, zouden we daar niet eens meer zo gek van opkijken. Toch kijk je nog steeds op Ze.nl, daar waar we gek zijn op alles wat spint, piept, kopjes geeft, fluit en huppelt. Hier zie je Cor, Fleurs kitten. En het gaat goed met haar! Eindelijk mocht haar kapje en verbandje eraf en speelt ze aan één stuk door. Hier speelde ze verstoppertje met Fleur. Kiekeboe!


Rara wie dit gepersonaliseerde Coca-Cola-flesje kreeg opgestuurd...?


Al drie jaar is Marleen vrijwillig schipster bij Signaalkampen en ook dit jaar mocht ze in het verre Friesland een grote groep (lees: zo’n 30) vrij hysterische kinderen leidinggeven. Na veel zingen, schreeuwen en hilarische spellen vonden haar kindertjes aan boord het tijd voor een snoepketting. Het resultaat? De speknek.


En terwijl Marleen een overload aan spekjes at, struinde Kimberly alle kringloopwinkels af, bladerde ze non-stop door IKEA-blaadjes (IKEA-bezoekje staat morgen gepland) en scrolde ze zo nu en dan eens door Marktplaats. Hoe dat zo? De zware zoektocht naar een kamer in Amsterdam is voor Kimberly eindelijk afgelopen. Ze heeft na bijna 9 maanden tijdelijke kamers, verhuizen, logeren en veel zoeken een vaste kamer! Hier alvast een glimp van haar nieuwe stulpje vanaf haar dakterrasje. Jeeeej! 


Nog meer positief nieuws vanuit de Ze-redactie: onZe Leenie is afgestudeerd! Na hard werken, een lichte zweetuitbraak en toch wel een dikke traan heeft ze haar dikverdiende diploma in de pocket! Tijd voor Bossche bollen en prosecco. Proost! 


Roompot, die kennen we wel van de o zo leuke campings hier in ons eigen kikkerlandje. Maar Roompot Vakanties biedt sinds kort ook luxe villa's en privé-eilanden (!) aan op de mooiste locaties wereldwijd. Hoe? Via hun nieuwe dochteronderneming LARGO Villas. Hier staan authentieke vakanties centraal. En om dat te benadrukken werden we op de redactie verrast met dit mandje vol glazen flesjes. Heel leuk: ieder flesje staat symbool voor een andere bestemming. Wij krijgen spontaan weer zin in de vakantie!


En om het dagboek op een traditionele wijze af te sluiten: een foodfoto. De hoofdredactrice van Girlscene (Danique) was jarig. En wie jarig is trakteert! Geen taartpunten, maar McKroketten en hamburgers gingen de redactie rond. Lekkerrrrr! 
 
Nou lief dagboek, dat waren de afgelopen weken in een notendop. Je bent weer enigszins op de hoogte van alle drukke, gezellige en gekke momenten. En de belevenissen hier op de redactie gaan door, dus we schrijven je snel weer. Daaag boek!
 
Veel liefs van Ze!
 
P.S. Bekijk onze vorige dagboekberichten ook even.